reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agus dzieki :) chyba mi szczescie tym swoim pojawieniem sie z nowym suwaczkiem przynioslas :)
Przyjemność po mojej stronie:):)

U nas to stwierdziliśmy że kluczem jest zmiana mieszkania:) hehe Właśnie zmieniliśmy lokum i od 5 tygodni mieszkamy w nowym. Ostatnio z Emilką podobnie było:-) W listopadzie się przeprowadziliśmy i pierwszy cykl na nowym mieszkaniu był szczęśliwy:-)

jestem i ja :)
mieszkanko posparzatane , seans opalania zaliczony , obiadek zjedzony i moge do was zajrzec na chwile , bo jeszcze zostaly do zrobienia pzurki u nog i rak :))

3witam
pok:-*tule
czesc dziewczyny.
iwa dala rade, wrecz niechciala do domu wracac...a od wieczora zamiast 1 dziecka mam 3 . siostra z najmlodsza corcia do szpitala poszla(4 tygodnie ma mala)a dwujka jej dzieciakow przyjechala do mnie. przez najblizsze dni bedzie u mnie dom wariatow

widzsz tak sie balas o mala i wszystko dobrze byla , a teraz bedziesz miec przedszkole cale :))
i mam nadzieje , ze siostry dzieciaczek okaze sie calkiem zdrowy !!

RRurko: dostałm wczoraj telefon od kumpeli, tu jest numer dzwoń natychmiast!!! No to ja za telefon mimo, że było już lekko po 21 ale wiesz, żelazo, musi być gorące :tak: no i dzwonię do tej babki, naciągnęła mnie na 20 minut, ale co tam... Mieszkanko jest dwu pokojowe, blisko komunikacji, po drugiej stronie ulicy hipermarket, generalnie trzeba było by tylko odmalować, więcej info będę miała w sobotę, ale jak mogę mniemać, jest już moje :-D:-D:-D:-D
D

super !!! ciesze sie razem z toba !! i mocne &&&&&&&&&&&& jeszcze tak na wszelki wypadek :))

ja tylko na sekunde
HEJ
w biegu bo za minute wychodze z malym do zlobka

CHCIALAM TYLKO NAPISAC ZE ANI SEKUNDY NIE WIERZYLAM W CIAZE SOL
WESZLAM TU TYLKO PO TO ZEBY.... ZROBIC DEOKLADNIE TAKI SAM ZART :)

DZIEWCZYNY .... JESTEM W CIAZY :)

Jos gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))))))))))))))))

Balbinka moja psina to najbardziej uwielbia dzien tygodnia niedziele cały dzien lezy w łożku i śpi ze mną... Na dwor to sie jej nie chce iść...
A jak juz chce siku to daje mi to dalikatnie do zrozumienia liżąc mnie po policzku :-) :-D

Ale pogoda sie popsuła :-(

sliczna fryzurke ma psinka !!
zapraszam do siebie :)) na balkonie mam 30 stopni i jest cudnie !!

Też kupiła Loreala,prawie 40zł,to gó...w...o z grzebykiem 10minutowe.Kolor ohyda.

ja odradzam farby Loreal :/ juz nie raz sie nacielam ... raz robilam fryzjerska i wyszly mi z polyskiem zielonym :szok: masakra , juz nie wspomne jakie ochydztwo sie robila przy splukiwaniu :((( nawet moj maz zwrocil uwage , a on malo co widz hehe

Nie chce tez googlowac tych moich dolegliwosci, bo jak przy podejrzeniu wady serduszka to robilam, to wychodzily takie kosmosy, ze glowa mala i ryczenie calymi dniami i nocami...
Ide poplakac... nikt nic nie wie, a ja odchodze od zmyslow

kurcze z tego co czytalam i pisaly inne dziewczyny na forach to te stawianie brzuszka jest w miare normalne i sporo kobiet je ma
najlepiej wtedy sie polozyc , odpoczac troche
bedzie dobrze !! glowa do gory :))

Nie ma sprawiedliwości :no: Wczoraj usłyszałam coś strasznego. W wiadomościach na Polsacie był reportaż o kobiecie, która w szpitalu podała swojemu maleńkiemu synkowi truciznę poprzez wenflon :wściekła/y: dziecko odratowali, ale kobieta w sumie miała 5 dzieci. 2 oddała do adopcji, 2 zmarło. Teraz policja podejrzewa, że to nie były zgony naturalne :-( dla takich potworów jak ona, powinna być przymusowa sterylizacja, żeby już nigdy nie skrzywdziła żadnego dziecka. Horror, normalnie koszmar :no:

szok ://////////////// co za potwor :((((((((((

Witajcie dziewczyny. Mnie głowa napier**** nie nazwę inaczej i znów mam cholerne mdłości, noc nieprzespana i szlak mnie zaraz trafi tak się czuję. I to żaden cholerny prima aprilis. Ja chcę miec w ciąży chociaz miesiąc dobrego samopoczucia. Drugi trymestr mi się konczy, rzekomo ten najlepszy a ja dalej meczę się okrutnie. Jeszcze mam mdłości, jeszcze wymiotuję i mdleję a juz doszły spuchniete kostki, zgaga i bóle pleców.Teraz sobie pokrzyczę żeby mi ulżyło:wściekła/y:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:wściekła/y:

oj nie zazdroszcze spamopoczucia :((( moze ten 3 trymestr bedzie zbawienny dla ciebie !! trzymaj sie kochana :))

Dzwonił tata, że go brzuch boli - ma tam tętniaka, taką tykającą bombę... chyba go jutro do szpitala trzeba będzie dać .....
Był już w szpitalu przed świętami ale nie zdecydowaliśmy się na operację bo boi się o nerki, niestety ma chore i po takiej operacji (jego kolejnym poważnym zabiegu, bo i ostatnio operowane tętnice szyjne i bypasy już były i dwa razy przepuklina) już tylko dializa.... No i pozawałowe serce też może nie wytrzymać.... Czekaliśmy więc na stentgraft po Nowym Roku ale też nie wiadomo czy się kwalifikuje - bo z kolei musi mieć zrobiony kontrast, który równie skutecznie może te ledwo zipiące nerki wykończyć - BŁĘDNE KOŁO :dry: A poza tym ma cukrzycę i jeszcze inne problemy zdrowotne, ale o tym już nie będę ..... ajajaj...

duzo sil i zdrowia dla taty !!!

asionek : HEJ i dziekuje :))))))

dziewczyny my uciekamy do bawialni !
asionek : daj troche slonce
u nas od 3-4 dni pochmurno i popaduje...
ale jutro maja byc 24 stopnie :)

Młoda, psiak elegancko wyfryzowany :tak:

A ja już domek wysprzątałam na błysk, z obiadem czekam na małża, i psie qpy w 1/3 ogarnięte :sorry2: Na dzisiaj nie mam więcej siły :baffled:
Jak już zacznie się koszenie trawy, to raz na tydzień traktorek to wszystko mieli i nawozi ;-) ale po zimie trzeba połazić i posprzątać :tak:

Czekam aż podłogi przeschną i idę do ogrodu trochę poleżakować na hamaku - cieplutko jest i pięknie :-D jutro zapowiadali we Wrocławiu 23-24st. :-)

No i pogoda się zrobiła ;-) :-D

Asionek ale troszke więcej słonca się przyda :-D :-)
Mama chyba zasnęła z Dominikiem:-) ;*

Ja zaraz ide z piesiekm na spcerek :-D

reklama
PALEMKA- cześć kochana :)))
co tam porabiałaś od rana ??

MAMUSIA- nie zasnęlam ,rozmawiałam z Wisieńka a teraz śmigam po Zuzę:)

bede za 15 minut :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry