reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Balbinka wpsaniały prezent, babcia na pewno sie wzruszyła. Tylko ja nie mam zdjęć tej babci bo to babcia męża, w dodatku to mama mojej tesciowej a ona mieszka daleko od nas. Chyba ze popytam męża, może ma jakieś :-) Super :-)

Mamuś wczoraj był, dziś już tak słabo, ale tempka mi spadła na 36,65 :crazy:, na szczęście jest nad linią. A te tabletki na sen to ziołowe? Ale jak sie obawiasz to pij meliskę, ja całą ciążę piłam :-) Wiesz, tak mówiłam o tym cyklu na luzie, a teraz zaczynam żałować, ze jednak sie nie przyłożyliśmy :-(

reklama
PSZCZÓŁKA- te tabletki to Benosen-nie są ziołowe,ale nie są też mocne,ale przez to ,ze jak nie biore żadnych leków to te słabsze na mnie dobrze działają...zasypiam bez problemu a potem budze sie o 2,3 i nie moge spać do rana a potem o 16.00 padam na twarz...
co do śluzu to mówiłam,ze tak bedzie :)
a tempka spadła,ale jest nad linią więc to najważniejsze:)

cykl na luzie też jest wskazany-my w lutym wogóle nie działaliśmy -odpuscilam zupelnie i nie żałuje:)))

WISIEŃKA- jak tam Pol po szkoleniu???

mama : mnie nie boli, ale slaniam sie taka jestem padnieta
za 2-3min spadam sie polozyc
jak nie dam razdy zasnac to choc poleze

mama Pol chory wrócił z wiadomych powodów.....:szok: I jeszcze współczucia łaknął:szok:
jos coś dzisiaj wszystkich męczy coś
mama mnie nie boli a napier********

JOS- leż kiedy Polduś spi :))korzystaj kochana :) bardzo sie ciesze Twoim szczęściem i licze ,ze dołącze do Ciebie ....:)

WISIEŃKA- no wiecie co???? współczucia chcial!!!! :))
no tak-chłopy:) pewnie gorącego rosołku by sie napił i ciesz w domu chciał :):):):):):))))

no to skoro Ciebie też tak trzaska głowa to chyba przez te wichry;/;/ szlag by je...

PSZCZOLKA- dzis chyba zapodam sobie melise bo jak kolejna noc nieprzespana będzie to jutro na rzęsach bede chodzić a mamy intensywny dzień i musze być na chodzie....

Jos gratuluje jeszcze raz kochana ;** Dbaj o fasolke ;**

Więc wróciłam dopiero od fryzjera 3 godziny ja obcinali massakra :-(

juz wklejam foto ;-)

DSC00085.jpg

Nowa ALBA :-) a jak mnie okrzyczała :-(

Dzwonił tata, że go brzuch boli - ma tam tętniaka, taką tykającą bombę... chyba go jutro do szpitala trzeba będzie dać .....
Był już w szpitalu przed świętami ale nie zdecydowaliśmy się na operację bo boi się o nerki, niestety ma chore i po takiej operacji (jego kolejnym poważnym zabiegu, bo i ostatnio operowane tętnice szyjne i bypasy już były i dwa razy przepuklina) już tylko dializa.... No i pozawałowe serce też może nie wytrzymać.... Czekaliśmy więc na stentgraft po Nowym Roku ale też nie wiadomo czy się kwalifikuje - bo z kolei musi mieć zrobiony kontrast, który równie skutecznie może te ledwo zipiące nerki wykończyć - BŁĘDNE KOŁO :dry: A poza tym ma cukrzycę i jeszcze inne problemy zdrowotne, ale o tym już nie będę ..... ajajaj...

mama no szybko go naprowadziłam na własnciwą drogę:-DJa mu nie kazałam mieszać piwka z wódką i męczył się okrutnie przez całą noc i dzień na tym szkoleniu a potem w domu wyglądał jak zbity pies:-DPo czym powiedział, ze nie wie o co mi chodzi bo tylko sam sobie zaszkodził a ja mu powinnam współczuć:-DDobre sobie. Cierp ciało jakżeś chciało:-D:-D
mloda sliczna fryzurkę zafundowałas Albie
Kocurek wspólczuję i zdrówka dla taty. Faktycznie tętniak to nic dobrego, oby wszystko było dobrze

reklama
Wisienka ach te chłopy... a Ty dbaj o siebie, połóż się może ?

Mama musisz meliskę wypić. A co jutro robicie że taki intensywny dzien macie?

Mlodamamusia witaj :-)

Kocurku przykro mi ... :-( Mam nadzieję, że jednak dobrze będzie z tatą.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry