reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek no kurcze myslałam, ze się jej uda. Oj wiem, ze muszę ale dziś mam takie wkur**** z powodu tego samopoczucia, że chyba musiałabym drzewo porabać żeby mi przeszło

reklama
Wisieńka witaj Kochana. Tulę mocno i krzycz kobieto do woli :tak: wolno Ci, a co! ;-)
Ale mam dzisiaj lenia :dry: miałam trawnik posprzątać z "niespodzianek", ale to pół hektara i jakoś ta wielkość mnie w dniu dzisiejszym przeraża nie co :baffled: ogarnę domek, obiad gotowy. A może Wy mi poradzicie co babci na urodziny kupić? Ma 86 lat i jest w pełni sprawną staruszką. Dokuczają jej tylko kolana, ale umysł ma nastolatki, słuch, wzrok :rofl2: Wczoraj myślałam o jakiejś gustownej apaszce, moja mama kupiła jej kosmetyki, mojej mamy facet książki a my jesteśmy w kropce :nerd:

balbinka to tak jak moja babcia. Tez 86 lat i zdrowa psychicznie ale fizycznie kuleje, własnie jest w szpitalu ale na szczęście lepiej już jej.Ja moge powiedziec co kupujemy mojej babci. Na gwiazdkę dostała Kapelusz, rozkoszny i rozkoszny pledzik a na urodziny piżamę i nowe radio bo stare jej skrzeczało już. Od taty dostaje zawsze jakieś biowitale a od ciotki pościel i ręczniki. A moze jakąś bluzkę jej kup.

śliczną koszulkę nocną dostała od nas na gwiazdkę i bardzo się ucieszyła. Bluzki... moja mama ciągle ją zaopatruje w tego typu garderobę ;-) Ale kapelusz i pledzik to jest myśl :-) Dziękuję Kochana i zdrówka dla babci!!!

Hej Wisienka bidulkom moja, współczuje samopoczucia :zawstydzona/y:

A jak już rozmawiacie o prezentach dla babć, to w kwietniu babcia męża skonczy 98 lat i co takiej babcince kupić można?:blink: Chodzi o to, ze nawet jak dostaje coś nowego to jest przywiazana do starych rzeczy, ze nie używa tych nowych.

Pszczółeczko witaj. To chyba bym tez poradziła pledzik. Babcie lubią przykryć kolanka a teraz sa takie fajne milusie i ciepłe.Z czegoś takiego jak dla bobasków:tak:

Wisienko :-) Dzięki za radę, to dobry pomysł :-) A dla Twojej babci również duzo zdrówka życzę :-)

Mama współczuję niewyspania i bólu głowy :sorry2: Mnie gardło zaczyna boleć bo ta pogoda taka dziwna i jak zawieje, to maskara ...:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pszczółko my w zeszłym roku z mężem zrobiliśmy sami prezent dla babci - kupiliśmy piękną większą ramkę na zdjęcia, wzięłam od mamy wszystkie stare zdjęcia i zrobiliśmy piękny kolaż. Na nim był mój pradziadek, prababcia, mama, kuzyni, ja z mężem, moja babcia i jej ś.p. mąż, no wszyscy których kocha i kochała. Zdjęcia czarno-białe z odległych lat jak i te dzisiejsze. znalazłam nawet moja babcię jak była nastolatką, jak siedziała na płocie i to zdjęcie też się tam znalazło :-) i to właśnie ten prezent najbardziej jej się spodobał i od razu zawisł na ścianie w jej pokoju na honorowym miejscu :tak:

reklama
PSZCÓŁKA- no ja biore tableti na sen,ale jestem po owu i nie chce ryzykować i dziś nie brałam na noc i efekt tak ,ze prawie nie spałam.....
robie kawe ,może ona mi pomoże...a jak u Ciebie ze śluzem??nadal jest?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry