reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
...też czytałam o tym znieczuleniu bo myślałam sobie aby je zastosowac w czasie porodu ale podobno zostają duże konsekwencje po tak znieczuleniu więc chyba sobie odpuszczę...powiem Ci że mam mały mętlik w głowie :shocked2:

reklama
Sol - to nie mój mąż jeszcze, dopiero narzeczony ;) chcemy starać się teraz do końca roku, a potem przerwa bo ślub planujemy na początek 2012 roku, chcielibyśmy już w przyszłym ale nie zdążymy pozałatwiać wszystkiego :/

aania29 - no co Ty! czemu miałoby być u Ciebie 2011? może uda się jeszcze w tym roku? masz jeszcze dni płodne co widzę po suwaczku, więc walcz o fasolkę :)

maryla
- no proszę Cię! nie martw się o sklep :) mąż na pewno pomoże trochę a i jakąś zaufaną sprzedawczynię znajdziesz :) będzie dobrze :* zazdroszczę Ci, że masz ten sklep swój! ja to mam powód do zmartwienia, bo studiuję jeszcze :/ Ja bym na Twoim miejscu nie wytrzymała, bo w sklepie tyle ślicznych rzeczy dla maluszka, pewno klijentki z dzidziami przychodzą - bym czuła zwiększony instynkt na Twoim miejscu :)

aania - znam pełno osób po 30 które miały dopiero 1 dziecko a super sie im ułożyło w życiu! więc nie martw się! 30 to jeszcze nie tak dużo, będziesz miała nawet 2 pociechy jak los szczęśliwie da :)

mama05 - nie gadaj głupot! pasujesz do nas!! są przecież laski które mają już dziecko w tym wątku!! Ty masz szczęście bo już 2 masz - zazdroszczę :) wyleczysz się i 3 sie pojawi!!!

agnieszka.kk - liczę, że niedługo obie będziemy testować i 2 krechy zobaczymy :p
Choć tak jak pisałam wczoraj - zaczęłam mieć takie mega wątpliwości teraz, że szok!!! :/ chcę dziecka, ale jak pomyślę że jeszcze studia muszę skończyć, potem jeszcze tyle wydatków na ślub to się zastanawiam czy nie rozsądniej byłoby poczekać :/

agnieszka.kk - liczę, że niedługo obie będziemy testować i 2 krechy zobaczymy :p
Choć tak jak pisałam wczoraj - zaczęłam mieć takie mega wątpliwości teraz, że szok!!! :/ chcę dziecka, ale jak pomyślę że jeszcze studia muszę skończyć, potem jeszcze tyle wydatków na ślub to się zastanawiam czy nie rozsądniej byłoby poczekać :/

Kochana jeżeli czujesz że chcesz teraz dziecka to nie ma na co czekac...a na dziecko zawsze się znajdą pieniądze,zanim wajdziesz w ciążę i pochodzisz sobie 9 miesięcy to wszystko sobie poukładasz zobaczysz będzie dobrze...dacie radę ale to zależy tylko i wyłącznie od was :tak::-)

tez rozmawialam z kumpelami,ktore rodzily z tym zniecz.i powiedziale,ze porod sie troche przedluza bo jak nie czujesz takiego bolu to mniej efektywnie przesz i ze jak za wczesnie wstaniesz to ponoc przez kilka tyg potworne bole glowy.dla dzidzi nic nie szkodzi.ale mysle,ze najpierw zrobmy wszystko,zeby pod sercem bilo jeszcze jedno serduszko a rozwiazanie przyjdzie samo co z tym porodem zrobic;-):tak:;-)

tez rozmawialam z kumpelami,ktore rodzily z tym zniecz.i powiedziale,ze porod sie troche przedluza bo jak nie czujesz takiego bolu to mniej efektywnie przesz i ze jak za wczesnie wstaniesz to ponoc przez kilka tyg potworne bole glowy.dla dzidzi nic nie szkodzi.ale mysle,ze najpierw zrobmy wszystko,zeby pod sercem bilo jeszcze jedno serduszko a rozwiazanie przyjdzie samo co z tym porodem zrobic;-):tak:;-)

:tak:;-):-)
no nic dziewczyny ciekam się przygotowywac do pracy...zajrzę później:)
miłego dnia kochaniutkie!

no widze że u nas znowu się ruszyło :) i dobrze ja szykuje własnie zamówienie :)
mama05: jeszcze raz napiszesz że do nas nie pasujesz to Ci lanie przy wszystkich spuszcze zobaczysz :) tu mnie kobieta wspiera i podnosi na duchu a tu takie rzeczy , no wiesz :) bedzie dobrze zobaczysz

lovely: no najgorzej to jak ciuszki przychodzą - już bym chciała odkładać dla siebie ale mysle sobie zaraz nie odkładaj bo na wózek nie zarobisz :) i ciuszki wracjaą na półke :):-D

a wiecie co wiem ze to glupie i dużo osób nie chciało by i mówi że to masakra ale ja bym chciała bliźniaki :tak: wiem krejzol ze mnie ;-)

ale wiecie co my wszystkie sobie skracamy lovely już skruciła :) inne dziewczyny też albo juz planują skracać ja miałam zacząć od stycznia już jest nie puźniej jak gródzień ew. koniec listopada a mój maż mówi że jak tak dalej pójdzie to on sie nie zdziwi jak we wrzesniu zaczniemy :)
a ja mówie będzie co ma być :)

reklama
agnieszka.kk to milego dnia w pracy i zagladaj do nas:-D maryla 86 ja tez chciala blizniaki przy pierwszej ciazy,ale teraz to tylko jedno serduszko pragne zobaczyc na usg bo jak juz 2 mam to w przypadku blizniakow autobus by trzeba bylo kupic:szok:skoro masz mi dac lanie przy wszystkich to juz nie bede pisala,ze do Was nie pasuje:sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry