reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny stres taki, że ojej :sorry:

To 5 tydzień i 4 dzień - bąbelek w którym jest maleństwo ma 15.6 mm i po zmierzeniu wyszło, że ostatnia @ była 30 grudnia - faktycznie tak było !!! To znaczy, że wielkość idealna :-) Co tam jeszcze .... aaaa termin mam na 6 października ... ajej bym zpomniała o najważniejszym - gin twierdzi, że już odebrał echo bijącego malusiego serduszka !!!! :-)

reklama
No, dobra, co moglam, to rozpakowalam. Reszte zostawiam szefowej na jutro, bo juz mnie plecy bola i czuje sie przedokresowo...!!! :-(

Kocurek - ale sie ciesze!!! :-) Wspaniale wiesci!!!

Dziękuję mary :-D

Dziękuję mamuś :-D

Tak późno wpadłam bo po drodze jeszcze miałam parę spraw i spore zakupy żywnościowe .... a po powrocie padłam na twarz :sorry:

Witajcie staraczki :)
W zeszłym roku w maju pisałam z Wami dużo kiedy się staraliśmy o maluszka. Później już rzadziej ale mam Was w zakładce i staram się zerkać co tutaj się dzieje u Was :)
Teraz nasz kochany bąbel już jest z nami na świecie :)

Oto nasz kochany Tycjanek urodzony siłami natury 27.01.2011, 4020 g, 59 cm :)

15.jpg

mama05 - powodzenia, często myślę o Tobie i trzymam kciuki aby w końcu się udało.

Zresztą za wszystkie staraczki trzymam bardzo mocno kciuki :)

KOCUREK- nooo cudności piękności :))
bardzo sie ciesze ,ze wszystko tak dobrze poszlo-poglaszcz sie po brzusiu :))i rób suwaczek :)))

MARY- pewnie zostaw reszte bo jak sie zegniesz to jeszcze sie nie wyprostujesz i co...matko,ale Ty sie tam narobisz ..

a nasza PALEMKA byla w klinice i mam nadzieje,ze wleci z opowieścią bo optymizm aż z Niej bucha:))))
kulukul.gif

EWCIA822- kochana gratuluje upragnionego synka!!!!!
ja pod koniec stycznie zaglądalam na gorącą linie styczniówek jak urodzila Bedismall i czekala na wieści od Ciebie-jak przeczytalam,ze juz jest-ze masz swojego faceta kochanego to lzy radości i wzruszenia-ukochaj Go mocno ode mnie i Tobie gratuluje dzielna mamusiu :))

i dziekuje za cieple myśli :)) wiesz..czasem czuje sie jak dinozaur na tym wątku.....ale walcze-nagroda jest wielka :)!!

mama05 - bardzo się cieszę, że trwasz w swoim postanowieniu i szczególnie ciepło Cię wspominam i myślę o Tobie :)

EWCIA- dziekuje ...mam nadzieje,ze kiedyś Ci napisze ,ze i ja jestem potrójną mamą ...mam nadzieje!!

WIOLA- jak tam na froncie??:))dajesz rade??

reklama
mamuś jestem taka zakręcona dzisiaj :-) to do mnie po prostu nie dociera jeszcze w pełni ..... dobrze, że mnie objawy dobijają i uświadamiają, że faktycznie wprowadził się jakiś lokator :-D

Muszę zrobić teraz wszystkie badania , w tym na przeciwciała krwi bo mam konflikt serologiczny...

Oooo ewcia jakie cuuudo :-) :-) :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry