reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mlodam - u mnie OK, zaczynam niedługo nową pracę, i troszkę się stresuję, czy dam radę ze wszystkim... Ale musi być OK. :-) Poza tym szkoda mi, że przełożyliśmy staranka, ale tak na razie trzeba... Super, że u Ciebie OK. Odpoczywaj. :-)

Edyta - zdrówka dla małego! No i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!

Palemka - powodzenia na wizycie!!!

Pok - a jak tam u Ciebie?

Edyta - ściskamy kciuki, żebyś płakała, ale ze szczęścia! :tak::tak:

nie ma mnie tu raptem 2 dni a tyle się dzieje:)

Asionek, Kocurku - MEGA GRATULACJE- ZRESZTĄ TO BYŁA FORMALNOŚĆ :)

U mnie nadal cisza z @ ... jutro testowanko :) buziaki kochane!!!!

oooo to w takim razie trzymam &&&&& i tak cos czuje , ze jutro kolejny dzien wspanialych wiesci :)

Do testowanka zostaly tylko 3 dni,wiec w niedziele wparuje na forum ze zdjeciem testa albo...bede plakac jak bobr :-p

e tam lakac , zobaczysz , ze beda te dwie kreseczki :) trzymam kciuki mocno :) trzeba wierzyc ;))

dziewczyny tak sobie rozmyslam , co myslicie ow plywie wagi matki i sposobu odzywiania sie przed zajsciem w ciaze i na poczatku ciazy ?? myslicie ze ma to jakis wplyw? w koncu zachodza w ciaze i osoby otyle i niebezpiecznie szczuple, sa kobiety ktore cala ciaze oddzywiaja sie ksiazkowo i takie ktore nie moga panowac nad zachciankami i zywia sie glownie slodyczmai i fast foodami, co wy o tym sadzicie warto w tym okresie kontrolowac wage i diete i jak to jest u was?

edyta : hej :) kciuki !!!! :)

pok : to normalne co odczuwasz... mysle ze kazda tak ma, bop wkoncu to jets watek staraczek i wszystkie dziewczyny planuja i wypatruja dzidzi... a przeciez nie zawsze sie udaje od razu, jets tu sporo dziewczyn o poodbnym jak ty "stazu" staran!!!!

agnieszka.kk : dzieki za kciuki :)

zapomnialam komu co mialam napisac :(

gumisia : hej! dobry temat poruszylas :)
ja mam niedowage i moja mama juz oddawna mnie starszy ze prze zto nie zajde w ciaze!
tak i otylosc jak i niedowaga moga byc baroera w zajsciu w ciaze ale oczywiscie nie jets to regula - na szczescie!!!!
ja przed pierwsza ciaza wazylam ok. 48-49kg i bylo ok
natomiast teraz po odrzuceniu tabsow + stresik schudlam i waze mniej, tylko 44kg wiec dlatego troche sie martwie
no zobaczymy...

Ostatnia edycja:
reklama
edyta : hej :) kciuki !!!! :)

pok : to normalne co odczuwasz... mysle ze kazda tak ma, bop wkoncu to jets watek staraczek i wszystkie dziewczyny planuja i wypatruja dzidzi... a przeciez nie zawsze sie udaje od razu, jets tu sporo dziewczyn o poodbnym jak ty "stazu" staran!!!!

agnieszka.kk : dzieki za kciuki :)

zapomnialam komu co mialam napisac :(

gumisia : hej! dobry temat poruszylas :)
ja mam niedowage i moja mama juz oddawna mnie starszy ze prze zto nie zajde w ciaze!
tak i otylosc jak i niedowaga moga byc baroera w zajsciu w ciaze ale oczywiscie nie jets to regula - na szczescie!!!!
ja przed pierwsza ciaza wazylam ok. 48-49kg i bylo ok
natomiast teraz po odrzuceniu tabsow + stresik schudlam i waze mniej, tylko 44kg wiec dlatego troche sie martwie
no zobaczymy...

a ile masz wzrostu ?? i to twoja taka normalna waga nie wynikajaca z odchudzania przeciez wiec to tez inaczej , no a powiedz jak pozniej w ciazy zwracalas jakas szczegolna uwage na to co jadlas?

zastanawiam sie tez jesli nasza waga i dieta ma znaczenie to jak jest z mezczyznami czy tez to ma taki wplyw w sumie nas zorganizm utrzymuje ciaze ale to najpierw musza byc silne plemniki hmm ale mnie naszlo :p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry