reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Edyta - no to może przyspiesz to testowanko:)

Juz obiecalam Mamie ze poczekam na nia wiec poczekam do niedzieli,ciezko bedzie aaaa teraz mi sie przypomnialo przeciez moj T w niedziele nie pracuje i bede musiala zrobic testa jak bedzie jeszcze spal,bo w tygodniu bede musiala w razie gdyby test byl pozytywny nkupic cos dzieciowego aby zrobic mu niespodzianke :-p

Pysia dawaj suwaczek,bo ja musze widziec tygodnie ciazy ;-)

pysia - spokojnie, jeśli Ci chodzi o becikowe to w tym roku wystarczy tylko jedna wizyta ciężarnej, restrykcje wchodzą w życie od przyszłego roku, tj. 2012 ;-)
Kurczę, ja bym nie wytrzymała tak długo..... niecierpliwa jestem ;)))))))

pysia a tak z innej beczki, bo widzę na Twoim profilu, że nie masz wszystkich zakładek, mogłabyś mi powiedzieć jak się pozbyć ich u mnie? Chciałabym mieć tak jak Ty )))

made hmmm nie rozumiem... jakie zakładki? :p
Ano muszę czekac do wizyty - e tam dam radę, jakoś zleci. a jak już się doczekam to mam nadzieję, że zobaczę już na usg fasolkę ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia - no zerknij na mój profil, w cholerę tego.... na przykład: przyjaciele )) Ty tego nie masz....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry