reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pysia - hahahahaaaaaaaaa :-D zaproś mnie, to Ci powiem coś fajnego :-p

Wiola - mój maluch tak spał niespokojnie z dwa tygodnie temu, i okazało się, że mu naraz wychodzą trzy zęby, dwie czwórki na górze i jedna czwórka na dole, a trójki ani jednej nie ma :-D i teraz jest spokój....

Wiolka no mam nadzieję, że już będzie po krzyku jak Iwcia będzie mieć rodzeństwo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia - ja nic nie widzę, ale już wiem jak to się robi, teraz muszę zablokować moich nie-przyjaciół, żeby nie podglądali moich przyjaciół :-D ha! jaka jestem mądra !!!!!!! EUREKA :-D:-D

pysia bylam.... widzialam.... skomentowalam...:-) a to ostatnie zdjecie tzn z numerem 5 juz kiedyc widzialam.a na slubne nadal czekam
made ja mam nadzieje ze wyjda jej w koncu te zeby i sie uspokoi bo ciezko z to moja kobieta wytrzymac:-)

pysia - a gdzie to patrzeć ? :eek:

Wiola - u mnie też była tragedia z tym spaniem, a teraz tylko mleczko w nocy i cisza.... jeszcze tylko muszę nauczyć w łóżeczku spać :-D yyyy.... to będzie dla mnie ciężkie, bo on taki mięciutki jak kaczuszka :-D

Znalazłam !!!!! Pysia - cudo jesteś ! A włosy też mam takie długie, tylko wyprostowane ;-) jak przyjdzie mój Gargamel to go poproszę żeby mi też taki album zaprojektował ))))))

Ostatnia edycja:
ja tez musze dodac kilka zdjec... ale to potem...
a musze sie wam pochwalic ze Iwa zaczela mowic nowe slowa a mianowicie.....,,papcie",,czapka",,ciastko" , moja madra dziewczynka a no i jeszcze chodzi i spiewa la-la-la-la-la tak jak w krzeselku uczydelku. ale jestem dumna a no i kupe robimy na nocnik. no to sie wychwalilam;-)

reklama
to i ja sie melduje :) troche naskrobalyscie od rana , ale udalo sie nadrobic ;-)

A w ogóle to się rozchorowałam, mam kaszel, boli mnie w okolicach oskrzeli i jeszcze doszedł katar, czyli full wypas ))))

oj to nie dobrze z ta chroba ... kuruj sie !! i zdrowka zycze duzo :)

made a jakoś tak coś zaczęłam podejrzewać :) ..... bo to dziś 34dc i tempka nie spada :)......

podziwiam za cierpliwosc :) ja to bym napewno juz testowala :-D ale u ciebie to juz raczej pewna sprawa ;) super !!

Dzień dobry Dziewczynki :)

Jak samopoczucia??

Chyba już mi psycha siada :( w nocy śniło mi się, że robiłam test ciążowy- wyszły 2 kreski, później w tym śnie robiłam jeszcze jeden test dla pewności i wyszły dwie grube krechy!

Pewnie będzie na odwrót w rzeczywistości, bo jak coś się śni, to trzeba to w drugą stronę podobno odczytać :(:(

@ dalej nie mam, pojawił się ciągnący ból w pachwinach i te piersi, nawet mój mąż mówi, że są jakieś inne...

mi tez sie snily wczoraj dwie kreski , a dzisiaj cale stadko bobasow i jeden byl moj :) cudowne uczucie jak sie we mnie wtulal !!
takze ja licze , ze raczej sie sprawdzi ten sen z 2 kreseczkami !! za ciebie tez trzymam kciuki ;)

rurka- wiesz roznie bywa z tymi snami- mi sie sniło 3 lata temu ze robie test i wyszly mi 2 krechy - czego nie planowalam i nie chcialam byc w ciazy - sen sie sprawdził- teraz mam 2 letniego szkraba(którego kocham nad zycie) a w ubiegł weekend sen sie powtorzyl- niestety test byl negatywny:/

Pysia- ja mam wlasnie caly czas takie uczucie wilgoci "tam" i biały śluz...pamietam ze z synem tez tak mialam bardzo dlugo wydawalo mi sie ze okres dostałam a tu zonk nic:)

licze na to , ze moj sen tez sie spelni :)
tak czytam o tym sluzie i moze cos jest na rzeczy jednak :) juz nie raz czytalam , ze wlasnie to byl tez jeden z pierwszych obawow taki sluz ...

air france odwolalo wszystkie loty do nowego jorku z powodu pogody, nie moga tam ladowac
wiec maz zostaje w paryzu, wraca dzis do domu no i bedzie normalnie tu w tygodniu!!!!!
ale piatek wciaz wolny
tylko trraz moge dla pewnosci poczekac z testem do soboty-niedzieli :) zobacze ile wytrzymam :)
mam jeszcze chwile do namyslu :)

super !! bedziesz miala meza dla siebie :)
kiedy testujesz ;-)

Pyś na razie sie nie nakrecam. nakrecalam sie tak przez ostatnie dwa cykle i dupa. zobaczymy, co ten tydzien przyniesie...meczy mnie bol podbrzusza od wczoraj wiec szykowalam sie dzisiaj na @, a tu tylko bialy sluz... jak do onca tygodnia sie nic nie wykluje to w weekend zatestuje :-)

trzymam mocno kciuki !!

paulina : no chlopcy sa przeslodcy , kazda mama to powie ;)

asionek : co dzis robisz

prania mam mase wiec tym sie zajme , plus sprzatanie i obiad :)
dzisiaj domowo od jutra troche latania bede miala ....

Jos mam przeczucie pozatym dzis 33dc a @ nie widac,brzuszek juz prawie nie boli,mam sluz przezroczysty a przed @ mialam sucho albo byl mleczny lepki sluz, 2 dni temu mezus przyprawial miesko takie do pieczenia i strasznie przeszkadzal mi zapach czosnku,no i miewam zawroty glowy...

ja mocno trzymam za ciebie kciuki !!!!
no i moja intuicja mowi , ze tobie sie udalo :)

ja jakas poddenerwowana jestem :/ tak bez powodu .... do tego w nocy spac wogole nie moglam :( i oprocz tego snu z bobaskami slodkimi to same jakies koszmary mi sie snily i znowu nie spalam :wściekła/y: nie lubie takich nocy ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry