WIOLKA1509
Fanka BB :)
pysia ale..... dobra sama sie przekonasz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w ogóle to się rozchorowałam, mam kaszel, boli mnie w okolicach oskrzeli i jeszcze doszedł katar, czyli full wypas ))))
made a jakoś tak coś zaczęłam podejrzewać ..... bo to dziś 34dc i tempka nie spada ......
Dzień dobry Dziewczynki
Jak samopoczucia??
Chyba już mi psycha siada w nocy śniło mi się, że robiłam test ciążowy- wyszły 2 kreski, później w tym śnie robiłam jeszcze jeden test dla pewności i wyszły dwie grube krechy!
Pewnie będzie na odwrót w rzeczywistości, bo jak coś się śni, to trzeba to w drugą stronę podobno odczytać
@ dalej nie mam, pojawił się ciągnący ból w pachwinach i te piersi, nawet mój mąż mówi, że są jakieś inne...
rurka- wiesz roznie bywa z tymi snami- mi sie sniło 3 lata temu ze robie test i wyszly mi 2 krechy - czego nie planowalam i nie chcialam byc w ciazy - sen sie sprawdził- teraz mam 2 letniego szkraba(którego kocham nad zycie) a w ubiegł weekend sen sie powtorzyl- niestety test byl negatywny:/
Pysia- ja mam wlasnie caly czas takie uczucie wilgoci "tam" i biały śluz...pamietam ze z synem tez tak mialam bardzo dlugo wydawalo mi sie ze okres dostałam a tu zonk nic
air france odwolalo wszystkie loty do nowego jorku z powodu pogody, nie moga tam ladowac
wiec maz zostaje w paryzu, wraca dzis do domu no i bedzie normalnie tu w tygodniu!!!!!
ale piatek wciaz wolny
tylko trraz moge dla pewnosci poczekac z testem do soboty-niedzieli zobacze ile wytrzymam
mam jeszcze chwile do namyslu
Pyś na razie sie nie nakrecam. nakrecalam sie tak przez ostatnie dwa cykle i dupa. zobaczymy, co ten tydzien przyniesie...meczy mnie bol podbrzusza od wczoraj wiec szykowalam sie dzisiaj na @, a tu tylko bialy sluz... jak do onca tygodnia sie nic nie wykluje to w weekend zatestuje :-)
paulina : no chlopcy sa przeslodcy , kazda mama to powie
asionek : co dzis robisz
Jos mam przeczucie pozatym dzis 33dc a @ nie widac,brzuszek juz prawie nie boli,mam sluz przezroczysty a przed @ mialam sucho albo byl mleczny lepki sluz, 2 dni temu mezus przyprawial miesko takie do pieczenia i strasznie przeszkadzal mi zapach czosnku,no i miewam zawroty glowy...