reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem troche musialam ponadrabiac , ale dalam rade ;)

Kocurek i Mlodem ( jejku jaka skleroza zapomnialam nicka sorki ) niezla historia :)

Josephine hehe skad ja to znam ;) kiedys w Swiss pracowalam z dziecmi , i chyba Nemo i Shreka z miloin razy widzialam :szok: juz na pamiec znalam hehe

kurcze jakis dziwny mam brzuch , boli , ciagnie , laskocze , kregoslup tez boli , piersi nie , ale to moze byc tez na okres tak chyba , wiec sie nie nakrecam ;) tylko jak na okres to jakos szybko objawy mam ... normalnie to max tyg. wczesniej cos sie zaczyna dziac
ehhh ciezko tak czekac , nie lubie :/

reklama
asionek : mnie tez dzis brzuch boli lekko co ptarwda, ale tak. i tak jak na okres!!!!!!!! jeeezu
ja powinnam sie ciebie zaczac bac z tymi objawami :)
ja jak pilnowlam dzieci to na pamiec znalam krola lwa wlasnie :)

a ty pracujesz czy nie teraz? moze juz mowilas, nie zakodowalam :(

jestem ....bylam po Zuze i w pierkarni ..potem malowanie z dziecmi..potem jeden telefon do kumpeli,potem drugi i tak zlecialo..
ta jedna dopiero w 3 -cim miesiacu dowiedziala sie i ciązy bo narmalną @ miala..a wczoraj dowiedzieli sie ,ze to synek bedzie-teraz dumają nad imieniem..

zaraz bedzie Tom..
co tam popoludniowo slychać??

mama : hej
ja umylam kuchnie tak z osttanich akcji
synus "czyta" ksiazki na kanapie i slucha pisoenek :) blogi spokoj tylko tzreba lubic muzyje z farmy ;)
wiec krzatam sie po domu, troche ukladam porzadkuje, troche kilkam
zadzwonilam do tesciowej - raz na kiedys wypada ;)
mama - PW

Ostatnia edycja:
Jestem

Młodam i Kocurek ale fajowo hahahahha

mama cześć

U mnie dziś czekanie na @. Brzuchol boli;(. ale w sumie to czekam na @ bo w tym cyklu brałam tyle prochów ze jak sobie dziś uświadomiłam to nie najlepiej wpłynełoby na fasolkę. Czekam na @ i wcale nie będę na nią zła:-D

Josephin jak to sie mnie bac :szok: hehe nie kumata jakas jestem :tak:
a brzuch boli ciagnie bleee jakos dziwnie tak szybko i taki czas przed okresem
sluzu duzo , ale bialy i bardzo gesty ... hmm ja sie nie znam ;)

bajki niedlugo to na pamiec znac bedziesz :-D

ja nie pracuje narazie .... wczesniej pracowalam , ale przeprowadzka inne miasto i plany , ze moze cos swojego otworzyc ?? na razie szukamy , lazimy na spotkania okaze sie co z tego bedzie :rofl2:

ide robic jesc

Heeeeej :-) :-) no ja po prostu nie mogę cały czas !!!!! mlodam od 2006 a ja od 2001 :-D :-D

mlodam jesteś tam jeszcze ?????? Byłam na komisji wychowawczej i na zebraniu zespołu to trochę zleciało ...

Idę cos upolować....

KOCUREK- idz ,poluj :)
EWULA- witaj kochana...no zobaczymy co z ta Twoją @ bedzie.....:)
ASIONEK,EWULA- teraz mnie te Wasze oczy mylą :)))
te co macie w avatarku :))

JOS- odpisane :)

reklama
asionek : jesli ja pojde do pracy to tez mysle o tym zeby pracowac "na swoim"' z 1go waznego powodu
nie wyobrazam sobie miec dzieci po to zeby odbietala o 16 je niania i ona je wychowywala, zajmujac sie nimi do 19h30-20h30 bo taki sa godizny "sredniego" powrotu do domu po pracy
niestety w tym chorym kraju jak sie zaczyna o 9-9h30 to sie robi do 19 i dluzej... a dzieci??? nikt o tym nie mysli, a wielu francuzkom jest to na reke
bo wieczorem maja same przyjemnosci : czytanka, chwila zabawy i buziak na dobranoc
dzieci wykapane, najedzone, lekcje zrobnione, tornister spakowany...
tu nawet sklpy odziezowe i inne zamkaja o 19h30 no to o ktorej wraca ta ktora go zamyka?
za duzo sie napatrzylam na to jak rodzice wracali pozno, tatusiowie ejszcze pozniej a dzieci biegaly samopas
albo mi i moim kolezankom -innym nianiom sie zwierzaly, bo z nami spedzaly wiecej czasu, do nas mialy zaufania
ale szczytem to byla 1na mama ktora po pracy juz w drodze do domu do mnie dzwoni zeby zapytac jak usypiam jej syna bo nie chce sie dac zaciagnac do lozka :) do malego gadalam przez komorczaka zeby poszedl spac... no szok
ja czegos takiego nie chce
na pol etatu mi sie pracowac nie oplaca... a wtedy sie konczy 15-16 byloby super
wiec albo znajde cos swojego i dostosuje godizny np.? juz od 8ej, do 16 non stop, z krotka przerwa obiadowa, a nie gdozine czy poltorej, albo nie pisze sie na zycie zawodowe :)

no to sie rozpisalam :)

mama : dziekuje !!!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry