reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
gwaizdeczka : hej :)

asionek : w ogole mnie nie zaskoczylo to co napisalas :) znam tez takie przydpaki, niepracujacych mam, ale nie robiacych nic : 2 nianie do dziecci, 1 pani do sprzatania, 1 do prasowania .. a one tylko po kolezankach, galeriach, wernisazach
i jedna z tych nain przy swojej wlasnej matce zostala nazwana mama :) i to nie maly brzdac tylko rozsadna 7 letniz dizewczynka :)
ktora jeszcze na dodatek dorzucila wysjanienie dlaczego niania jest mama nr 1 , a mama mama nr 2 :)

gwaizdeczka : hej :)

asionek : w ogole mnie nie zaskoczylo to co napisalas :) znam tez takie przydpaki, niepracujacych mam, ale nie robiacych nic : 2 nianie do dziecci, 1 pani do sprzatania, 1 do prasowania .. a one tylko po kolezankach, galeriach, wernisazach
i jedna z tych nain przy swojej wlasnej matce zostala nazwana mama :) i to nie maly brzdac tylko rozsadna 7 letniz dizewczynka :)
ktora jeszcze na dodatek dorzucila wysjanienie dlaczego niania jest mama nr 1 , a mama mama nr 2 :)

no wlasnie porazka na calej lini ... dla normalnego czlowieka to musi byc bardzo przykra sytuacja dajaca duzo do myslenia ... no ale sa ludzie i ludziska :)

jaki macie sluz po owulce , kilka dni po zaznacze ;)

GWIAZDECZKA- tak bralam lutke-najpierw zrobilam ciazowy wyszly II a popoludniu owulacyjny i tez II mocne krechy.

MUSIA- naszej Wisieńce powiedzial w 12,5t ze synus bedzie ,wiec kto wie..:)

hej kochane,

zniknelam - myslalam, ze tylko na chwile - ale jak zaczelam dzialac, to konca nie bylo widac... zakupy, 3 pralki prania, potem suszenia, potem to wszystko poukladac, troche poprasowac, odkurzyc, kolacje zrobic, kurze poscierac w calym domu, kuchnie umyc... no i jestem.
M. jeszcze nie wrócił z pracy :( ale za to wzial na jutro urlop! :D:D wiec pewnie jutro pozalatwiamy zalegle sprawy a w weekend moze w koncu uda nam sie na jakas mila wycieczke pojechac :)

musia
- a na jaka plec sie nastawiasz?

jos, asiula - niby sie z wami zgadzam a z drugiej strony ja bez pracy zyc srednio umiem. teraz jestem na bezrobociu dopiero niecaly miesiac i juz mi doskwiera. Jakos mam nadzieje, ze uda mi sie tak jak moim rodzicom polaczyc rodzicielstwo z satysfakcja zawodową :) chociaz z drugiej strony, gdyby M. kiedys zarabial tyle, ze spokojnie nam na wszystko starczy, to moze i bym sie zdecydowala na siedzenie w domu ale.. dzieci kiedys urosna, wyprowadza sie i co wtedy?

asiula - a gdzie w CH mieszkalas?

MUSIA- wiadomoze to zalezy od sprzetu...najwazniejsze zeby dzidzia sobie zdrowo rosla :))

GWIAZDECZKA- ależ prosze :)rób owulacyjnym jak masz,ale ja robilam dzień po terminie @

KOCUREK- a Ty za wczesnie zrobilaś-ciążowy na pewno Ci wyjdzie :))&&&

reklama
pok ja czuje dziewczynke i chcialabym dziewczynke :) bylaby parka ;)
mama dokladnie, to jest najwazniejsze :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry