reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie na forum staraczek :)
dostalam namiary od Josephine
na poczatku pazdziernika poronilam na szczescie w bardzo wczesnej ciazy , pewnie gdybym nie robila testu jeszcze przed nadejsciem @ , to bym nie wiedziala , ze w niej jestem :(
w poprzednim miesiacu niestety nie udalo sie , ale tez staranka byly takie malo powazne ;)
licze na ten cykl :)
okres o ile nie przesunie mi sie jak w poprzednim miesiacu powinnam dostac gdzies ok.5 lutego ... wiec czekam cierpliwie , no prawie :crazy:
powiem wam , ze dzisiaj pobolewa mnie brzuch i przy myciu zebow malo co nie zwrocilam wszystkiego , ogolnie jest mi nie dobrze :/ wiem , ze to za wczesnie na nakrecanie sie , ale w poprzdniej ciazy bardzo szybko wiedzialam , ze zaskoczylam :) jakos u mnie szybko obajwy sa , nawet moj maz spojrzal na mnie i mowi idz po test , bo w ciazy jestes napewno
tak wiec jest jakas nadzieja dla mnie ... fajnie by bylo :)

oki nie zanudzam juz :)
mam nadzieje , ze przyjmiecie mnie do swojego grona ;)

reklama
edytko - walnij w stol a nozyce sie odezwa :)

nie mam jeszcze wynikow. o 14 otwieraja po lanczu gabinet, wiec pojade. czekam na kumpele, bo az mi zle z nerwow. powinna byc niedlugo. sprobuje moze jeszcze najpierw tam zadzwonic, zeby mi skan mejlem wyslali ale znajac mnie to juz za pol godziny bede stac pod drzwiami i bluzgami rzucac ;-)

dam Wam znac jak juz cos bede wiedziala. zadnych wynikow sie tak nie balam jak tych...

asionek - witaj na forum. trzymam kciukasy!

mama witaj , heh Pola do karkówki nie dopuszczę bo a nuż piasek znajdzie. Pamiętam tych drani jak udawali, ze nic sie nie stało a piasku to pewnie same nsypałysmy:-D
aelreda my mieszkalismy ze soba ponad 4 lata a potem w sierpniu były zaręczyny i w styczniu slub.:-)
paulinka to śiwetnie, że juz czujesz a jak przeczucia z płcią?
Jos jak pisałam trzeba rozłozyc wydatki.
Co do mojego młodego to nie wiem co mu odbiło, bo czapke i trapery sam chciał i wybierał a teraz stoją sobie nówki. Za to chce iśc na jakąś impreze w nastepny weekend. Nie poznaję go:szok:

Pok trzymam kciuki &&&, wiesz ale jak to jest czasem jak coś nie dostaje się na czas a bardzo się wyczekuje to przychodzą dobre nowiny, może tak jest i w Twoim przypadku?

Witamy Cię Asionku w naszym gronie, sądząc po nicku jesteś pewnie moją imienniczką ;-)

Wisienko, ja ze swoim będę (jak widać po suwaczku) w kwietniu 2 lata. 16 grudnia śmy się oficjalnie zaręczyli, nieoficjalnie w sierpniu zeszłego roku. Stawiam na wrzesień 2013 dopiero, ale to taki naprawdę początkowe pomysły. Na razie mój myśli gdzie zrobić wesele, co w końcu skutecznie mu wystukałam z głowy i powiedziałam, że ma myśleć o terminie ślubu wpierw a nie o miejscówce.

Ostatnia edycja:
asionek- WITAJ ..WSPOLCZUJE STRATY...
ja mam termin @ na 5 lutego i jakby co to 6 test..powodzenia życze:)

POK- czekamy nadal i zaciskam &&&&&&&&&

zrobilam tyle ciasta na racuchy,ze cale forum sie naje;/;/kto to nasmaży-zaszalalam:))

a czasem jest tez tak, ze jak sie przedluza to znaczy, ze cos jest nie tak...

na dwoje babka wrozyla.

ja Wam powiem, ze sie glownie boje ze wzgledu na chorobe M. i leki jak bierze i bral. Najpierw terapia 2 lata zastrzykami a teraz kroplowki raz w miesiacu z innego swinstwa. Niby neurolog mowi, ze to nie powinno miec zwiazku ale z drugiej strony zadne badanie na temat wplywu tych lekow na plodnosc mezczyzn nie zostalo przeprowadzone... zakłada się tylko, ze stanowcza wiekszosc mezczyzn nie ma takowych problemów. W tej chwili większość to dla mnie za mało.

aelreda no dobra :) już się odgniewałam za tą kawę :)))) Bo wiesz - kawoholicy zapaleni tak mają, że za kawą to by do samego piekła pognali :-D

pok kurna chatka jak tam????? Bo się ze mnie dzieciaki śmieją, że krzywo piszę na tablicy z zaciśniętymi kciukasami !! :-) :-)

Pok nie denerwuj sie tak bo jeszcze zaslabniesz,dobrze ze kolezanka przyjedzie do Ciebie we dwie zawsze razniej ;-)No to nadal czekamy...

Asionek fajnie ze do nas trafilas,przykro mi z powodu poronienia,ja tez raz poronilam w 5 tyg :-( mam nadzieje ze zadomowisz sie u nas i poczujesz sie Tu jak w domu ;-)

reklama
WISIEŃKA-:-D:-D:-Dto nie byl piasek-Tomi do dzis mówi ,ze to specjalna przyprawa z Kamisa:-D:-D:-D:-D

czesc Kocurku-podaje zaraz racuchy cynamonowe z jablkiem,posypane cukrem pudrem-chcesz??;-):-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry