reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurku wariatko kochana! to moze trzymaj kciuki palcami u stóp :D za godzinke bedzie wszystko wiadomo mam nadzieje i wejde Wam powiedziec jak tylko bede mogła.

reklama
asionek- WITAJ ..WSPOLCZUJE STRATY...
ja mam termin @ na 5 lutego i jakby co to 6 test..powodzenia życze:)

fajnie nie bede sama hehe , a jak dlugie masz cykle ??
ja mialam 31 dni , ale w ostatnim miesiacu az 35 :/
wiec mam nadzieje , ze to byl tylko taki jednorazowy wyskok ;)

Aelreda zgadza sie Asia jestem ;) tylko te 31 to jeszcze nie moj wiek :)
co do zareczyn u mnie bylo dziwnie i w zasadzie nie bylo ich ... dostalam pierscionek i od razy za miesiac byl slub ; ale byl planowany juz 4 miesiace wczesniej ;) takze wszystko szybko , nawet nie wiem dlaczego , tak nas natchnelo :)

No to Asia wita Asię :-)
Dobra lecę na badania, i za godzinkę wrócę.
Buziaki dla wszystkich.

Pok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& czekam na dobre wieści!!!!

Ja juz kawe wypilam
POK jeju trzymam te &&&& myslalam ze znasz te wyniki juz. czekamy dalej!

maaaaamaaaaa racuuuuchyyyy :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

za dwie godziny kończę ... teraz to nie wytrzymam........ !!!!

EDYTA- ale,co tam stresa...najwyżej bedzie I kreska ...pewnie,ze wolimy II..ale jak bedzie jedna to wiadomo-nowy cykl,nowe testy w ruch i szukamy owulki :))))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry