reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pysia ja też chyba nie zasnę :) jak mi ta tempka rano na łeb na szyję spadnie to będzie szkoda..... Zazdroszczę Ci trochę życia w termicznej nieświadomości jutra :-D
No ja serek wędzony wcięłam tak ot :))))

Kocurek trzymam kciuki aby jednak nie spadla. A Ty masz ilu dniowe cykle 28,29?
Nie wiem czy dobrze żyć w takiej nieświadomości jaką mam czy nie, a zmierzę jutro z rana z ciekawości ile mi pokaże - a co tam :-D
A ja za serkiem wędzonym już nie przepadam - był czas że często kupowaliśmy i mi się przejadl :]

O fajnie !! Zmierz :-) :-) ciekawam!! :-D wiesz co pysiu u mnie to nic nie wiadomo - raz 29 lub 28, potem 25, potem 32 ... eee kooopa taka dezinformacyjna :dry:

o pysiu właśnie dojrzałam Twojego posta wyżej.... dziękuję ... a tak mnie naszło jakoś .... ale to już przeszłość z którą w miarę się uporałam na szczęście ... już tak nie boli..... czas najlepszym lekarzem :)

Ostatnia edycja:
Kocurek na pocieszenie tez Ci napiszę, że u mnie cykle się wahały od 27-33 dni
A ciekawość to pierwszy stopień do piekła :-D
Ja tak sobie myślę, że mi wilgotno dosyć, w sumie śluz biały troszkę się pojawiał ostatnio a teraz nie widać go na zewnątrz a w środku czuję. To chyba dobry znak, bo suchość to bym miała na @
Oj tak - czas leci rany.
edyta eh biedulek mały

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Śluz????? Biaaałyyy????? pysia &&&&&&&&&&&&& !!!! :-) :-) :-)
Ja juz w piekle mam rezerwację za agnostyczne podejście do kwestii wiary hahahaha.. nie straszne mi !!! :-D :-D

Kocurek też biały i mi wilgotno jakoś
Niech tylko @ nie próbuje do mnie przyjść :wściekła/y:
Aaaaaaaaaaa kochana świetnie - w piekiełku razem będziemy tańcować :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia ja zaraz jakiś rytuał voo doo odprawię i odegnam @ jak najdalej ... albo od razu ją szpilkami ukatrupię!!! :-D:-D:-D

reklama
KOcurek made leży i odprawia jakieś tam swoje wizualizacje, a Ty odganiaj wredną @ od siebie i o mnie też nie zapomnij
a sio @ :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry