reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama : ja pije 3-4 expresso, z 1 lyzeczki ale 'krotkie' wiec s araczej mocne
teraz staram sie ograniczyc do 2
a w ciazy postaram sie do 1 takiej 'na start'... ale moze lekarz tez powie o lzejszych ale teraz dla mnie lekkie to lepiej wcale... jak herbata... a copico - znam dobrze :) tylko w ciazy nie moglam sobie tym pomoc bo mialam cukrzyce ciazowa i zero slodkosci w ostatnim trymestrze :(

dziex za info o temp.!

reklama
sorki ze z innej beczki pytanie:
mama mam pytanko odnosnie sernika tego na ktory nam dalas ostatnio przepis. mam w srode impreze moge sobie zrobic juz dzis ten sernik czy to za szybko jeszcze i bedzie nieswierzy w srode?

JOS- nie ma sprawy...wiesz ,ze życze Ci jak najlepiej ,ale jeśli mierzylabyś kilka cykli to zabaczysz jak wykres wygląda i czego sie spodziewać-mam nadzieje,ze teraz Ci sie udalo,ale w razie co to mierz i zapisuj.ja pisze też czy jajnik kluje,czy mam śluz,kiedy sucho...wszystko co istotne :)

WIOLKA- witaj kochana!!jak najbardziej zrob dziś na środe bedzie suuuper! ja zrobilam w sobote,dziś poniedzialek i jest przepyszny-sąsiadka nie mogla sie go nachwalić :))

tylko jak wlejesz do masy mleko z budyniem to zmniejsz ogien i tak ze 3 minuty pogotuj zeby dobrze zgestnial bo jak za szybko wylączysz gaz to bedzie dlugo tężal..wiec spokojnie rób dziś a ja w środe u Ciebie będę :):):)))

Ostatnia edycja:
MAMA sprawdzilam date i ok. Wystraszylam sie i zanurkowalam do smietnika. Sa dwie.... Te testy Quick nie sa takie quick... uff. Nigdy wiecej. Jaka ja durna jestem! Sama sobie takiego stresa przyspozylam.

mama no to biore sie do robienia... zapraszam... ale tak kolo 18 bo M dopiero z pracy o 17 bedzie;-)
boje sie ze z moim szczescie i zdolnosciami kulinarnymi zepsuje ten sernik:-/

mamuś u mnie chyba będzie lipa ... coś mnie jakby na @ brzuch boli niby ... ale co tam :))) jak nie ten to następny cykl!

o witaj wiolu :) :) :)

WIOLA- nie zepsujesz-przeczytaj dobrze jeszcze raz przepis i do dziela-pamietaj-caly cas mieszaj ,zeby sie nie przypalil :))

my siadamy do obiadku :)

KOCUREK- nie ma @ to nie tracimy wiary i nadziei-nadal &&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry