reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NANUSIA- super!!ja w Poznaniu robilam rekonesans to tak 750 zl + leki na stymulke +wizyta z usg-wychodzi kolo 1000zl.

MLODAMAMUSIA- no to milusi sen:)

ja wcinam owsianke a mąż z dziecmi wlasnie poszedl na spacer!:)

reklama
NANUSIA- super!!ja w Poznaniu robilam rekonesans to tak 750 zl + leki na stymulke +wizyta z usg-wychodzi kolo 1000zl.

MLODAMAMUSIA- no to milusi sen:)

ja wcinam owsianke a mąż z dziecmi wlasnie poszedl na spacer!:)

Mama05 ja podalam cene samej IUI. Stymulacje w pierwszym podejsciu do IUI mialam clo, ale pecherzyki nie rosly, wiec termin IUi byl przesuniety. Drugi cykl mialam juz stymulowany na femarze, która kosztuje prawie 400zł za 30 tabletek ( swoja droga mam troche na sprzedaz). Za podglady nie placilam wcale

Hej, melduję się i ja z rana :-)

Made PRZEOGROMNIASTE GRATULACJE KOCHANA!!!! SUPER!!! Tak się cieszę, że się udało! :tak: :-D
Nanusia - witaj na forum i dla Ciebie też ogromne gratulacje!!!

SUPER WIEŚCI!!!!

Niestety u mnie nie do końca... :-) :sad:

Dzisiaj rano znowu testowałam i znowu test pokazał I krechę... :dry: A właściwie to zrobiłam dwa testy - oba z tym samym rezultatem :sad:
Małpy co prawda nie ma (więc JEST NADZIEJA W DALSZYM CIĄGU), ale co raz bardziej boję się, że to przesunięta owulacja i po prostu wydłużył mi się cykl... :dry: Jeśli faktycznie tak jast, to @ może przyleźć w nocy z poniedziałku na wtorek... A i tempka znowu ma niewielką tendencję SPADKOWĄ... :-( Na razie - 36,66..

NANUSIA- a tan Femar to lek stosowany przy leczeniu raka piersi ??dobrze myśle???ile tabletek potrzebowalaś na ten cykl??
a cena masakraaa!!

SERGII- a jesli sie owulka przesunela to jest jeszcze szansa???dzialaliście tez czy już nie??
tule Cie i wierze z Tobą ,ze sie udalo !!najgorsze jak jest I krecha a @ nie ma...;/

No wchodzę na forum i co ja widzę!

MADE kochana gratuluje :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Coraz więcej fasolek się pojawia!

A chcecie wiedzieć co u mnie z drugim testem?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry