reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mamita - po @ kochaliśmy się co dwa, trzy dni, owulkę miałam w 19 dc, testy mi pokazały dwie krechy w 19dc a w 20dc już miałam bladziochy na teście, więc owulka musiała być w nocy ;-) a przytulania były w 18 dc i 20 dc..... no i potem jeszcze tylko raz :-p :-D:-D
Także......dziewczyny, naprawdę: co dwa dni po okresie aż do minimum - wykazane owulacji :-)

aaaaaa...... i w życiu stąd nie pójdę, ani mi się śni :-p będziecie musiały znosić moje humorki, zachcianki, i w ogóle )))))

Ostatnia edycja:
Moje objawy, hmm

od jaiegos tygodnia strasznie bola mnie piersi, w pierwszych dniach nawet nie pozwalam mezowi dotykac bo niemalze krzyczalam z bolu, sutki w pierwszych dniach byly bardzo wrazliwe, pojawilo sie duzo brodawek, ale wygladaja bardziej jak takie biale punkty. Wczoraj przy przycisnieciu jednej z nih polecial bialy plyn. Od dokladnie 26dc pobolewa mnie lewey jajnik i ten bol ciagnie przez cale podbrzusze. Bol ten pojawia sie i znika.
Od tygodnia tez spie po pracy przez 2 godziny, a potem juz po 20tej musialam i tak isc spac bo padalam ze zmeczenia

Hej, ja nie mam dobrych wiadomości...rano przylazła @ i wszystkie nadzieje poszły sie je.....:-:)dry::wściekła/y:
Dziewczynom którym się udało gratulacje!!!!

MADE,NANUSIA- dzieki za odpowiedz:))
MADE -no my też urzedowaliśmy jak tylko pojawil sie pierwszy śluz-dziś mam 13 d.c. a starania byl w 7,9 i 11d.c. myslalam ,zeby dzis też ,ale jak wczoraj juz mialam jasniejsza kreske to dziś pewnie bedzie bardzo jasna albo nie bedzie jej wcale,poza tym juz sluzu nie mam wiec już chyba wystarczy:-p:-p
i ciesze sie ,ze od nas nie odejdziesz na inny wątek :)))
sloneczko moje:)))

MLODAMAMUSIA- witaj :))

KOCUREK- mam nadzieje ze jednak sie skusisz na testowanko po tym co tu sie dzieje -oczywiscie nie teraz -za jakiś tydzień,poltora;-)

ja też nie wiem za co sie brać...wstalam o 9.20 ,dzieci biegają po domu najedzine,mąż czyta a ja jeszcze bez sniadania:sorry:

acha i szyjke mam nisko-czyli po owu jestem jak byk:-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry