reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ZIZI- tule Cie kochana-kiedy ta malpa sie od Ciebie odczepi !!!!!!!!!!!!!!!!
jestem z Tobą ...wiem jak Ci smutno :(

NANUSIA- no widzisz czyli jesteś przykladem na to ,ze pierwasza inseminacja moze sie udać:)))bardzo sie ciesze!!!

ja chyba zrobie owsianke cynamonową bo to najszybciej mi wyjdzie...chyba dziś nie odkurze bo od kompa odejść nie moge :):):):):):))))))))

reklama
nanusia jesli mozesz napisac, to duzo kosztuje taka inseminacja, bo powiem szczerze ze z moim M tez sie zastanawialismy nad tym??

reklama
śniło mi sie ze byłam na wakacjach z moim . Siedzieliśmy w pensjonacie i ja postanowiłam ze pojde do sklepu. I wychodze a tam pod drzwiami wózek dzidzięcy z dziewczynką ;)... wziełam ją na ręce a ona zaczeła sie tak fajnie śmiać ;) he :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry