reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny uciekam.
dobrze, że tu trafiłam.
oj. będzie się działo:)
będę wieczorem...
nie wiem kiedy bo dziś rodzice wszyscy przyjeżdżają:)
będzie milutko.
wesolutkiego dnia Wam życzę!
:p

reklama
U nas dzisiaj obiad u mamy, to mam wolne od gotowania;-)
Spalinka - ja miałam zastrzyki na pęknięcie pęcherzyka i zniosłam ok, trochę boli pośladek, bo substancja się po nim rozchodzi, czujesz jakbyś miała stan podgorączkowy, ale ogólnie jest ok

SOL- cześć no ja sobie w życiu nie wyobrażam miec 1 dziecka,poprostu...ja zawsze wiedzialam ,ze chce miec 3 dzieci.:tak:i dąże do tego....

MERE- cześć no kulinarnie-pora obiadowa:))

SOL- mialam Ci pisać-pamietasz jak czasem pisalaś-jak to bedzie jak bedziesz miala 2 dzieci ,jak z czasem ,ze Karola pozno chodzi spać...itd a ja Ci wtedy napisalam,ze przy 2 dzieci bedziesz miala wiecej czasu niz przy 1 i co????gratki kochana-dzieci śpią o 20 ,Ty masz czas na bb ,masz czas pograć:-p i co tam jeszcze chcesz i co da sie???da!!
tak wiec super,ze wszystko sie ladnie ulożylo i dajesz rade-dlatego ja sie nie boje ze sobie z 3 nie poradze z organizacją dnia i wogole-juz zaprawiona w boju jestem!!

mama : ale u was fajnie przeplatanie :) rodzice musieli sie cieszyc, szanse mieli
u mojego tescia tez 4ka i tez przeplatanie : tesc, siostra, brat, siostra :) normlanie los na loteri 2+2 i jeszcze przeplecione :)

sol : zgadzam sie z toba w 100%, lepiej miec rodzenstwo i szczesliwy dom nawet jak ma 40 metrow niz byc jedynakiem w willi ! ja tez nie wyobrazam sobie zeby miec tylko jedno, choc wiem ze bedzie ciezej - we wszytskich aspektach. no i boje sie 2giej ciazy, ze bedzie taka jak pierwsza lub gorsza... ale nawet ten strach mnie nie przekona i nie przechrzcze sie na opcje 'jedynak' :)

JOS- na wątku potrójnych mam jest kobietka(uwielbiam JĄ) ma 5 dzieci -jest z W-wy i ma synka-córkę-synka-córkę i ...synka:))wlasnie niedawno urodzila-zawsze planowali dużą rodzine i im sie udalo:))

Jako nauczyciel i obecnie studentka logopedii - mówię zero jedynaków:-) Ale jako STARACZKA - mówię: żeby było chociaż jedno;-)
Ja mam siostrę, młodszą o 5 lat i nie wyobrażam sobie życia bez niej, choć bywało ciężko między nami, ale odkąd nie mieszkamy razem - jest bajecznie:)

Palemko to ja wpadne na fasoleczke:-) a tak serio musze T wyslac po fasolke bo mi smaka narobilas i slinka leci

T wrocil z pracy i powiedzial ze jakis idiota z BT wyjechal mu przed maska samochodu o musial odbic w bok bo tamten by w niego uderzyl:wściekła/y::wściekła/y: pojechal za nim i spisal numery a teraz dzwoni i sklada skarge,noooosz w morde jak nie potrafia jezdzic to niech nie wsiadaja za kolko...

reklama
sol- jak mi się miło zrobiło po przeczytaniy=u Twojego posta, rodzinna kobitka z Ciebie

mama- ale super, że masz trójke rodzeństwa, na prawdę ... Ja mam jedną sisotre i zycia bez niej sobie nie wyobrażam ... nie ma dnia bez telefonu, ale gdybym miała jeszcze jedną i brata, to dopiero byłby "wypas" :tak:

mere - a no kulinarnie dzis ... A Ty nie jestes czasem przed @ ?

mad - fasolka się już moczy i moczy i moczy .......... ;0

edytka - pepasiam, nie chciałąm heheheheh smaczności

Aha i jeszcze sobie kupiłam Paole truskawkową i jest pynia !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry