reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE- ja mam żurek z Winiary czy z Knorra-jak by co wysylam Ci DHLem :)))do tego kielbaska biala i jajka:))

PALEMKA- zakupy udane ???fasolka teżpysznie!!

SPALINKA- no to &&&&&&&&& zeby w przeszlym cyklu z zastrzykiem sie udalo :))

PSZCZOLKA- no wiesz -tak sie mówi ,ze "w razie WU wal do mnie jak w dym " na przyklad...
wiec jak bede miala problem to zawsze mam świadomosc ze mam rodzeństwo i mam sie poku pożalić,wyplakać..

reklama
ja mam 1go brata, starszego o 4,5 lat i uwazam ze jeden to za malo, chcialabym miec 2ke rodzenstwa
no i oczywiscie siostre-psiapsiole
ale niestety :)

edyta : Hej i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzis wieczor :)

mniam żurek i fasolka po bretońsku:-), ja mam dziś piersi z indyka a`la schabowe, ziemniaczki i mam ochote jeszcze na łyżkę bigosiku (taki mniej kaloryczny bo na indyku), mniam... się rozmarzyłam a tu jeszcze 3 godz. w pracy:wściekła/y:

spalinka - przyrzekam, że nikomu sekretu nie zdradzę :-D bardzo dziękuję....a teraz jeszcze przepis na zakwas :-p jeśli możesz oczywiście.....Mój Pan też ma delikatne podniebienie, muszę pieścić i dogadzać ))))))

Palemka - fasolka też palce lizać, tylko wcześniej trzeba fasolę moczyć, zrobię jutro ;-)

mamita - ten DHL to powinien Ci tantiemy wypłacać :-p

Ostatnia edycja:
Witam się z każdą z osobna :-D

SOL kochana :-) ja w ciazy jestem. Tak, dobry kochajacy malz i dzieci, tylko tyle do szczescia :-) :-) Wtul sie i ciesz nim.

Libby - wczoraj już chyba zaspana byłam :-p Przepraszam :-D Ostatnio coś ciężko kapująca jestem :-p Chyba przez ta dupną pogodę :-(

mama - to &&&&&&&&&&&&& za bliźniaki :-D Bo więcej nie życzę :-p

Co do dzieci i ich ilości to niestety prawda że w Polsce zaczyna się sezon na modę 2+1 :-( Mam koleżankę która ma trójeczkę i w klasie jej córki młoda jest jednym z dwójki dzieci z "wielodzietnej" rodziny bo cała reszta jedynaków :szok: a u jej syna młody jest jednym z trójki takich dzieci :no:
Ja zawsze chciałam mieć dwójkę - sama mam siostrę a w sumie dwie licząc przyrodnią i nie wyobrażam sobie jedynaczki mieć w domu :no: Moja siostra ma jedno dziecko i więcej nie będą mieć ale ze względów zdrowotnych (ma jedną nerkę która by nie wydoliła w drugiej ciąży a po pierwszym dziecku wyszła jej endometrioza) więc zrozumiałe ale widzę jak młoda się zachowuje jako jedynaczka i że jej żal że nie ma rodzeństwa :-( Łzy mi poleciały jak przyszliśmy w pierwsze odwiedziny do mojej mamy i była tam siorka z rodziną - tak się umówiliśmy. A młoda podeszła do Karoli i trzyma coś w rękach za plecami - poprosiłam żeby pokazała - a ona tam karty do Piotrusia trzymała bo myślała że pogra z siostrą :-( Po prostu się poryczałam z tego wszystkiego :-( Już wtedy wiedziałam że nie zostawimy Karoli samej i chociaż finansowo już jest nam ciężko a gospodarowanie pieniędzmi nam w ogóle nie wychodzi jeszcze to chcieliśmy oboje drugiego dziecka i mamy Emilkę i teraz nie wyobrażam sobie innego scenariusza :no: Nawet jakbyśmy mieli na zupkach chińskich żyć to byśmy mieli drugie :tak: A że nie pomożemy w kupnie mieszkania ... cóż.. nam też nie pomogli rodzice za wiele, tyle że moja matka odkładała przez x lat moje alimenty na konto a obie matki wzięły wspólny kredyt żebyśmy mieli te 30% wkładu własnego - w przyszłym roku kończą spłacać. Ale to my wzięliśmy kredyt i teraz spłacać będziemy przez jeszcze 27 lat :-p Mieszkanko mamy ciasne ale własne :-) Może we czwórkę będzie bardzo ciasno za kilka lat ale ... już jesteśmy we czwórkę i cała czwórka się kochamy a to najważniejsze :-D

Właśnie M dzwonił że od września idzie do szkoły bo wypaliło i będą mogli zatrzymać posady :-D A jednak gdzieś tam zawsze nadzieja powolutku robi swoje :-D

Emi śni się cycuś bo mlaszcze jak przy jedzonku :-D

SPALINKA- ja nie mialam tego zastrzyku ,ale tu dziewczyny mialy i nie pisaly o jakichś konsekwencjach przykrych-to są hormony na pękniecie pęcholka-jedno co ,to nie rob za wczesnie testu bo po nim wychodzi falszywie dodatni-czekaj do terminu @..

JOSEPHINE- ja mam siostre i 2 braci-u nas jest tak ,ze jestesmy co 3 lata-ja-brat-siostra-brat:))

5 łyżek mąki żytniej razowej+ 4 ząbki czosnku+skórka chleba razowego+ odrobina soli. no i zalewasz wszystko przegotowaną wodą i odstawiasz na 2 dni:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry