reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
josephine no to wam Poldus prezent zrobil:-D Ja Patryka urodzilam we wrzesniu dokladnie 24. Wiec latalam w upal w ciazy... Teraz bedzie powtorka z rozrywki. Ale ja tez z lipca, mama z wrzesnia, babcia z lipca, wiec latanie w lato z brzuchem to u nas tradycja :-D

he dziewczyny dzisiaj wracajac rano ze sklepu ide a tam z dwoch młodych kolesi stoi i jakąs bajere do mnie cisna a ja sie uśmiechnełam i poszłam dalej ;)

NIe widzieli brzuszka pod kurtką ;D he :)

reklama
MARAN- no widzisz tak to jest na koncówce...ale juz niewiele Ci zostalo w 2-paku ,potem bedzie lepiej bo nawet jak Maja bedzie sie budzila na karmienie to Ty juz chociaż pozycje bedziesz miala wygodną do spania i siusiu bedziesz robila żadziej :))
wspieram kochana bo wiem jak jest ..

mama no własnie nie wiem czy niewiele czy jeszcze długo... jakos tak myśle, że znowu przenosze i bedzie poród wywoływany... nie mam żadnych skurczy znowu, czasem bardzo lekkie i niebolesne no i nie wiem co z szyjką... ale nic nie odczuwam za bardzo i tak mi ostatnio sie mysli, że pewno bedzie tak samo jak z Alą...

josephine ja o Patryka to sie tak nawalczylam ze bylo mi juz wszystko jedno kiedy rodze. A teraz zaczelam jak byly terminy na maj, wiec nie byloby tak zle :)

kochane ,ja posprzatalam gore,poodkurzane,posciele zmienionelozka zascielone,teraz maluje oko Tom ubiera dzieci i jedziemy po spozywke,na 16.00 mamy gości,na 20 Tom idzie na kregle to jak poloze dzieci to wlece wieczorkiem.
papa

Hej,widze ze juz troszke naskrobalyscie,musze troche posiedziec przedzeby nadrobic...

Dzisiaj mam 16d.c i sluzu brak,jestemnigdy tyle dni po @ nie mialam suchych dni,normalnie chce mi sie

Czy wy tez mialyscie tyle suchych dni po @ bez zadnego sluzu??bo u mnie doslownie Sahara

LIL dzieki. sto lat dla synka. to dalej plamisz kochana? aj faktycznie lepiej to skonsultowac. ja tez nie lubie jak jest zbyt cieplo gdy ide spac. gdy mi chlodniej wtedy lepiej spie
MUSIA dzieki
WIOLKA jak tam mezus? przeszlo mu?
MAMA nu zdalam ale na tym nie koniec heh

reklama
mlodamamusia - później spróbuję dodać jeszcze ten wierszyk bo mam małą przy cycu a jedną ręką to się podrapać można po nosie :-p

mama - ja już skończyłam zamiatać mieszkanie bo nie chciałam odkurzaczem Emi obudzić :-p udało mi się nawet wziąć 60 sek prysznic :-p za niedługo zejdę do 45 sek z myciem głowy :-p :-D

Spadam zaraz podgrzać pierożki na obiadek :-) To potem Karolę uśpię i będę miała chwilę dla siebie :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry