reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mlodamamusia naprawde nie wiem... musisz poczekac az sol sie pojawi ona napewno bedzie wiedziec jak to zrobic.
musia 15 wrzesnia 2009

reklama
lil wszystkiego najlepszego dla Twojego 2latka :)

witajcie :)
dla wszystkich posyłam

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wiolka to ty tez wrzesnioweczka
076.gif

mama gdzie ucieklas?

MUSIA- doczytalam :)) no ja co @ to albo u dzieci albo w salonie albo w sypialni przestawiam :))

MLODAMAMA- ja nie pomoge bo ja ciemna masa komputerowa jestem ,sama sie ze swoim nameczylam bo mi wyskakiwal bląd-wrrr
a nasza Maran ma tyyyle suwaczków i si a ja nie mogę 3 wstawić ...no nic -bedzie tak jak jest..

WIOLKA- jak tam znalazlaś cos z odstawieniem od piersi...

LIL- popieram ,ja tez jakos nie chce rodzic w listopadzie i jak teraz sie nie uda to zaczynamy na nowo dopiero w maju-postanowione i zaklepane [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]

mama jak mam tekst i 3 suwaczki to tez nie moge, ale jak bez tekstu to moge do 4 :) Mama az mnie podkusilas ta zmiana suwaczkow - zaraz chyba sobie zmienie :-D Ale narazie nie.

Obstawiam ze ten cykl stracony. Boli mnie jak na okres i jest mi mocno wilgotno. Nawet nie jestem mocno rozczarowana...

MUSIA- ja u Ciebie widze 2 suwaczki-ciązaowy 11 tygodni i z Patrykiem...

KROLOWA- ale poki co czekamy na rozwój sytuacji ..

MARAN- cześć kochana i dziękować :)
jak tam nocka-przespana czy coraz ciężej z pozycją do spania ??

a nasza Maran ma tyyyle suwaczków i si a ja nie mogę 3 wstawić ...no nic -bedzie tak jak jest..

mama ja nigdy nie miałam problemów z suwaczkami i mogłam miec ile chciałam i kiedyś chciałam sprawdzic ile moge miec najwiecej ;) ale jak było ich już 6 to sol mnie upomniała, że regulamin pozwala tylko na 4 wiec reszte usunęłam i już nie zapodaje wiecej niż 4 ;)

odnośnie spania to kiepsko... dzis 5 godzin sie udało przespac bo wczoraj to 3 tylko... nie moge za bardzo zasnąć bo sie krece a jak zasne to znowu do wc trzeba leciec na siku a to znowu Ala sie obudzi i mnie woła i tak cała noc coś... wiec wyspana to ja juz od dawna nie jestem...

reklama
mama no bo suwaczki mam 2. ale jak sobie bym zrobila 4 to bez problemu. Tylko ze jak chce dadac jakis tekst do sygnatury to moge 2 suwaczki wtedy miec. Nie wiem czemu tak jest.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry