reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MUSIA- Zuzi zostal bo Ona kocha żyrafy a tam tylko 1 znalazlam ,ale moze zmienie Jej pozniej tlo :)

mi tez sie czesto nudzi-i dlatego co @ to meble w domu inaczej stoją -takiego powera mam dzieki @ [FONT=&quot]
p007.gif
[/FONT]

reklama
Dziewczyny czy wiecie, w której fazie cyklu robi się badania progesteronu? Już mniej więcej wiem kiedy prolaktynę się bada - czy za jednym razem można progesteron? Ten cykl poświęcam na badania - starań nie będzie, bo i tak nie chciałabym rodzić w listopadzie.

mlodamausia tak jest w niektorych przegladarkach, z tego co mi mowiono to w ireoxie chyba jest ok. Ja mam google chrome..
Wiolka a moj wszytkie kocha, byl czas ze zasypial z 5 pluszalami :-D Teraz ma swojego pluszowego samochodzika i z nim spi :-D
mama ahaa, u mnie meble tez zmieniamy ale co rok nie co @
d015.gif
za to takie *******ki jak posciel, firanki, suwaczki, pizamy, kalendarze, obrazy i inne to leca co tydzien :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mlodamausia tak jest w niektorych przegladarkach, z tego co mi mowiono to w ireoxie chyba jest ok. Ja mam google chrome..
Wiolka a moj wszytkie kocha, byl czas ze zasypial z 5 pluszalami :-D Teraz ma swojego pluszowego samochodzika i z nim spi :-D

to co mam zrobic zeby udało sie wkrać kolejnego suwaczka...
a teraz wyskoczylo mi ze plik jest zbyt duzy
wiecie jak go zmniejszyc?

Ostatnia edycja:
mama musia ja tez uwielbiam mable przestawiac tylko ze mam male pole manewru... ale ja to posciele i firanki czesto nawet bardzo czesto zmieniam
musia dopiero zobaczylam ze nasze dzieciaki sa prawie w tym samym wieku:-)

mama widzialam, a ja tobie pare postow wczesniej na tej stronie :)))

mlodamamusia nie wiem, naprawde.

wiolka kiedy rodzilas? Ja 24 wrzesnia 2009 :-)

mlodamamusia to moze sie nie da go wstawic, ja sie nie znam
g035.gif

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry