reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zrobiłam test i kurcze II krechy ale numer:-D to znaczy ze owulka jest czy ze zaraz będzie jak to dokładnie interpretować?

reklama
Ewula - to znaczy, ze będzie w ciągu 24-36 godzin ! Wiesz co robić ))))))) Trzymam kciuki

pysia - S U P E R !!!!

Cześć dziewczyny.. nie macie pojęcia jaka tragedia!!! -
NIE MA KAWY w domu :no::szok: a mi się nie chce już wychodzić skoro dopiero wtargałam zakupy :wściekła/y:

II krech gratuluję :-) :-D pysia to się pewnie już uwinęła z praktycznym zastosowaniem wyniku hehe!!

No kurde - jak ja mam się Wam pochwalić zdjęciem skoro mi nie idzie wstawianie :dry:

KOCUREK masz racje.. zrobilam co trzeba bylo. a jak wstawiasz posta to pod spodem jest zarzadzaj zalacznikami i dodaj zalacznik pozniej wgraj plik i tyle. jakos tak. powinnas dac sobie rade

PYSIA dzięki, chyba zajmie mi to chwilkę ale poradzę sobie :)
Ja też już po teściku i wreszcie wyszedł negatywny... uuuufff :)

Ostatnia edycja:
Halo. Pospalam :-) Sen mialam zwariowany. Jezdzilam po lesie moja terenowka, ktorej nie posiadam, szukajac jakiegos wielgachnego kamienia ustawionego w specyficzny sposob pomiedzy drzewami, pod ktorym mial byc schowany rower, ktory do czegos byl mi bardzo potrzebny. O cos takiego chodzilo, roweru nie znalazlam.

Hej kochane! Chyba jakieś zdjęcia przegapiłam???????? Też chcę Was zobaczyć!!!!!!!!

Sol Twoja Karola to czysta radość!!!!!! Jest super dziewuszką - uwielbiam takie starsze dzieci - ale Emilka słodkości!!!!!! Czy mi się wydaje czy ona na tym pierwszym zdjęciu się lekko uśmiecha???

Pysia super, że dwie krechy - ale może to już ciążowe u Ciebie? Dość późno jak na owulację w cyklu 27 dniowym no nie? A może miewasz dłuższe cykle? Ja w sumie zaraz po bólu owulacyjnym przestałam się starać i może to był błąd...W każdym razie Pysia działaj i trzymam kciuki! A pytam czy nie ciążowe - bo podobno testy owulacyjne też ciążę wykrywają - wiecie jak to działa??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry