- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mademoiselle
Fanka BB :)
Ewula - to znaczy, ze będzie w ciągu 24-36 godzin ! Wiesz co robić ))))))) Trzymam kciuki
pysia - S U P E R !!!!
pysia - S U P E R !!!!
Czarny Kocur
Made by Made :*
Cześć dziewczyny.. nie macie pojęcia jaka tragedia!!! -
NIE MA KAWY w domu a mi się nie chce już wychodzić skoro dopiero wtargałam zakupy
II krech gratuluję :-) pysia to się pewnie już uwinęła z praktycznym zastosowaniem wyniku hehe!!
No kurde - jak ja mam się Wam pochwalić zdjęciem skoro mi nie idzie wstawianie
NIE MA KAWY w domu a mi się nie chce już wychodzić skoro dopiero wtargałam zakupy
II krech gratuluję :-) pysia to się pewnie już uwinęła z praktycznym zastosowaniem wyniku hehe!!
No kurde - jak ja mam się Wam pochwalić zdjęciem skoro mi nie idzie wstawianie
P
pysia888
Gość
MADE nu super super. podzialane juz hi hi
EWULA ktory masz d.c?
EWULA ktory masz d.c?
P
pysia888
Gość
KOCUREK masz racje.. zrobilam co trzeba bylo. a jak wstawiasz posta to pod spodem jest zarzadzaj zalacznikami i dodaj zalacznik pozniej wgraj plik i tyle. jakos tak. powinnas dac sobie rade
Czarny Kocur
PYSIA dzięki, chyba zajmie mi to chwilkę ale poradzę sobie
Ja też już po teściku i wreszcie wyszedł negatywny... uuuufff
Ja też już po teściku i wreszcie wyszedł negatywny... uuuufff
Ostatnia edycja:
Halo. Pospalam :-) Sen mialam zwariowany. Jezdzilam po lesie moja terenowka, ktorej nie posiadam, szukajac jakiegos wielgachnego kamienia ustawionego w specyficzny sposob pomiedzy drzewami, pod ktorym mial byc schowany rower, ktory do czegos byl mi bardzo potrzebny. O cos takiego chodzilo, roweru nie znalazlam.
lil_maja
Fanka BB :)
Hej kochane! Chyba jakieś zdjęcia przegapiłam???????? Też chcę Was zobaczyć!!!!!!!!
Sol Twoja Karola to czysta radość!!!!!! Jest super dziewuszką - uwielbiam takie starsze dzieci - ale Emilka słodkości!!!!!! Czy mi się wydaje czy ona na tym pierwszym zdjęciu się lekko uśmiecha???
Pysia super, że dwie krechy - ale może to już ciążowe u Ciebie? Dość późno jak na owulację w cyklu 27 dniowym no nie? A może miewasz dłuższe cykle? Ja w sumie zaraz po bólu owulacyjnym przestałam się starać i może to był błąd...W każdym razie Pysia działaj i trzymam kciuki! A pytam czy nie ciążowe - bo podobno testy owulacyjne też ciążę wykrywają - wiecie jak to działa??
Sol Twoja Karola to czysta radość!!!!!! Jest super dziewuszką - uwielbiam takie starsze dzieci - ale Emilka słodkości!!!!!! Czy mi się wydaje czy ona na tym pierwszym zdjęciu się lekko uśmiecha???
Pysia super, że dwie krechy - ale może to już ciążowe u Ciebie? Dość późno jak na owulację w cyklu 27 dniowym no nie? A może miewasz dłuższe cykle? Ja w sumie zaraz po bólu owulacyjnym przestałam się starać i może to był błąd...W każdym razie Pysia działaj i trzymam kciuki! A pytam czy nie ciążowe - bo podobno testy owulacyjne też ciążę wykrywają - wiecie jak to działa??
reklama
Czarny Kocur
lil hormon hcg ma podobny łańcuch chemiczny co lh i dlatego tak się dzieje )))
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: