reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Teraz smiac mi sie chce, ze az tak sie uzalam. Nastepnym razem prosze kopnac mnie albo cos.... mama centymert pekl, bo jakas tania lipe kupilam. Nie jestem gruba. heheh Waze teraz niecale 58 kg przy 170 cm. Smaka mi robisz. Chyba przejde sie do cukierni

Kobietki, czy ktoras z was sie orientuje co lepsze bedzie na poprawe sluzu? Olej w klapsulkach czy napar do picia z siemienia lnianego? A moze to bez roznicy.. ;)

Mama troszke sie znamy,bo jakis czas temu na jakims watku pisalas ze starasz sie o dzidzie,ja cos tam skrobnelam i pozniej jakos nie mialam czasu na udzielanie sie:tak:

My z mezem staramy sie o jeszcze jedno malenstwo,bo teraz jest nas 5 a ja lubie jak jest do pary :-p zart:-D Chodzi o to ze czuje sie niespelniona jako mama i chcialabym miec jeszcze jednego bobaska,kocham dzieci,i czuje ze czworka dzieciaczkow bedzie w sam raz:tak:

Teraz bedzie pierwszy cykl jak sie bedziemy starac i jakos nie wierze sie sie uda za pierwszym razem,no ale trzeba walczyc:blink:

jaga chcalabym pomoc, ale bladego pojecia nie mam. U mnie jak nie bylo smarowania kapnelismy niebieskiego d...xa i bylo po klopocie, ale Tobie chyba nie o to chodzi....

LIBBY- no to faktycznie jakis kicz ten centymetr...a ja sernik zrobilam sama-mam jeszcze pol blachy-wlatuj :))

EDYTKA- może na wątku-Trzecie dziecko i co dalej??
ale skoro mowisz ,ze gdzies sie sptkalyśmy to witaj tymbardziej :):):;-)

JAGA- lepszy w polykaniu jest olej z wiesiolka-polykasz kapsulke i spokoj a siemie lniane do picia jest....delikatnie mowiąc nie halo;/;/takie glutki-mnie na wymioty zbieralo,a efekt śluzu nie byl zadowalający -praktycznie żadna roznica ze pilam .
takze olej jest lepszy w przyjmowaniu-ale czytalam ze 2 cykle minimum trzeba brac..

Byłam chwilę na słoneczku, Maciuś zasnął w wózku i przypomniały mi się spacerki jak Maciuś był bobasem i tak latałam na spacery, bo on inaczej w dzień się nie wyspał.

Mama jeszcze raz tulę z powodu @....

Wiolka u Ciebie też @? Jak się czujesz?

Pszczółka mój mężuś też ma tego samego dnia imieniny :))

Zapomniałam co jeszcze miałam komu odpisać.

Jaga ja jadłam wiesiołka i na mnie nie podziałał. Tylko jak na razie castagnus sprawił, że śluz mnie zalał.

Dzieki MAMA, to chcialam uslyszec! Siemie lniane jest ochydne i balam sie, ze nie picia wywaru nie unikne.. Balam sie, ze moze byc skuteczniejsze. :) ale jak tak to super. Ja wiesiolka planuje kupic, ale to dopiero po @, a teraz tez chcialabym cos robic.. ;)

LIL- kochana,jeszcze raz dziekuję...
wiesz co ,ja tez po Castagnusie mialam piekny sluz a teraz pierwszy raz od czasu jak urodzilam Zuze mam bolesny okres...moze w koncu cos sie ruszy i endo zacznie sie odbudowywać ..

mily taki spacerek co ??:)

sernik zjedzony kawa wypila.

chyba wezmę no-spe na ten brzuch kurka siwa...

JAGA- bardzo proszę :)

reklama
PSZCZOLKA fajnie jakby mi sie tak szybko udalo
MAMA a to zrobie jak mowisz ;) Ja tez teraz ze zdwojona sila ruszylam do staran. a te hormony to moze faktycznie nic nie maja do staran. no nie wiem.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry