reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLKA- mnie tez jakoś tak sie oklaplo...dostalam @-podbrzusze pobolewa-nic sie nie chce...podlalam teraz kwiaty,mialam robić obiad ,ale nie mam weny..
za 1,5 h jade po Zuze...

dobrze chociaz ,ze slonko swieci to zawsze inne samopoczucie...

jak odbiorę Zuze to sobie wypiję ajerkoniaczku:))tyle czau nie pilam w oczekiwaniu na wynik dzialań to dziś sobie pofolguję:-)

reklama
A to wesoło będzie jak razem w pokoiku zamieszkacie :-) Dziękuję Monisia :)*

Mama nie żałuj sobie ajerkoniaczku :-) mnie też ogarnął leń:-) nie chce mi się już tu siedzieć. Sama zostałam. nie wiem czemu ale zawsze jak wracam do pracy z opieki to taka jedna zawsze jest chora w ten dzień, tak ściemnia że szok.

libby wspolczuje.....
a ja siedze i was podczytuje ale nie mam weny do pisania, glowa mi peka i jakos brak energii zyciowej mnie opanowal.

na glowe to tabletka, a na brak energii jabym mogla poradzic, sama chodzilabym teraz w skowronkach. Mam isc na spacer, nie chce mi sie. Mialam sie zmiezyc i zwazyc, to tylko sie zwazylam, bo centymert pekl, a kupilam go 3 stycznia... heh biednemu zawsze wiatr w oczy jak to mawiala moja babcia

Mama to ja sie dolacze tylko ze z Reedsikiem,ale tak po 16tej jak odbiore dzieci ze szkoly;-)

Bylam dzisiaj w aptece,cale szczescie pracuje tam polska farmaceutka, powiedziala mi ze tu dzieciom do 3 r.z nie podaje sie zadnych syropow,bo maja cos tam w sobie i poradzila aby pojechac do polskiego sklepu i tam kupic mucosolvan i fleganmine,bo maly ma nadal kaszel az mi go szkoda tak sie bidulek meczy, najgorzej jest w nocy,wyslalam meza po te syropki i ciesze sie bo byly,w koncu dziecko bedzie moglo normalnie funkcjonowac:-)

LIBBY- centymetr pękl ????
PSZCZOLKA- bo wiesz jak to niektore mają-jak wrocilaś z opieki to pewnie wypoczęta jesteś to pracuj a ja pościemniam...tez mialam ten typ w pracy...

EDYTA- witaj bo my sie chyba nie znamy ;-)
wnioskuję ,ze skoro jesteś na watku Staraczek to dzialasz w temacie :):):)))ja też walczę o dziecię moje juz prawie rok i dziś znowu @ przylazla...może dlatego ,ze mierzę tempke i jej sie spodziewalam to mniej to przezywam bo od soboty sie na nia szykowalam...

fajnie,ze masz juz leki...zdrowka dla synka.

ja tez bede pila po 16.00 jak odbiore Zuze bo jade autem..inaczej juz bym sobie chlapnęla :)

edyta- biedny Twoj synus. Wspolczuje.......... Przyjechal moj W na chwilke i poprawil mi humorek przynoszac lody wielgachne, slodko calujac i tulac.......moje kochanie!

No właśnie Mama więc wiesz o co chodzi. Jedź ostrożnie po Zuzię. Tulam Cię mocniutko i fajnie, że sister przyjeżdża, nie będziesz duzo rozmyślać.

Edytka dużo zdrówka dla synka.

Ja uciekam, po kończe pracę o 15 i muszę się pozbierać. Miłego dnia Kobietki :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry