reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej laski. Ja tylko się zameldować. Jestem padła po całym dniu. Idę leniuchowac pod TV. Do jutra!!

reklama
Hej :-)
Ja tylko na chwilkę, bo zaraz zmykam na angielski a później będę jeździć przez połowę Anglii, bo dzisiaj wszędzie sztaby Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy i nasza grupa daje pokazy tańca z ogniem :laugh2: Także pojawię się być może, ale dopiero późnym wieczorem :-(

U mnie dziś znów temperatura na zastraszającym poziomie 36,27... Więc raczej wogóle nie miałam owulacji w tym cyklu... Ehhh... Zrezygnowana jestem jak diabli... :sad:
Miłego dnia Kochane moje :-)

hej dziewczyny

jakie plany na dzis ?
ja leniu****e : wstalam po 10 :)
o 16 przyjezdza ciocia z dwojka chliopcow ktorzy 14.01 skoncza 2 latka
trzech dwulatkow i strasze siostryu blizniakow
ale sie bedzie dzialo.... jej... juz jestem zmeczona :)

Witam porannie ;)

Libi co się dzieje nudności?

Dziekuje za troske. Nudnosci na szczescie mnie omijaja. Nie wiem co to jest. Troche odespalam, bylam w kosciele. Tam zrobilo mi sie slabo. Do tej pory niewyraznie sie czuje. Nic mnie nie boli, goraczki nie mam, dobrze jadam, zadnych plamien, a czuje sie jakbym glowe miala sciskana w imadle, ale tez mnie nie boli. Tak jakby mi dretwiala. Nie wiem o co chodzi? :-((

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry