- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WIOLKA1509
Fanka BB :)
a ja wam tylko chcialam powiedziec dobranoc i wyslac buziaczki:-)
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Dobranoc!
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Hej :-)
Ja tylko na chwilkę, bo zaraz zmykam na angielski a później będę jeździć przez połowę Anglii, bo dzisiaj wszędzie sztaby Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy i nasza grupa daje pokazy tańca z ogniem Także pojawię się być może, ale dopiero późnym wieczorem :-(
U mnie dziś znów temperatura na zastraszającym poziomie 36,27... Więc raczej wogóle nie miałam owulacji w tym cyklu... Ehhh... Zrezygnowana jestem jak diabli...
Miłego dnia Kochane moje :-)
Ja tylko na chwilkę, bo zaraz zmykam na angielski a później będę jeździć przez połowę Anglii, bo dzisiaj wszędzie sztaby Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy i nasza grupa daje pokazy tańca z ogniem Także pojawię się być może, ale dopiero późnym wieczorem :-(
U mnie dziś znów temperatura na zastraszającym poziomie 36,27... Więc raczej wogóle nie miałam owulacji w tym cyklu... Ehhh... Zrezygnowana jestem jak diabli...
Miłego dnia Kochane moje :-)
hej dziewczyny
jakie plany na dzis ?
ja leniu****e : wstalam po 10
o 16 przyjezdza ciocia z dwojka chliopcow ktorzy 14.01 skoncza 2 latka
trzech dwulatkow i strasze siostryu blizniakow
ale sie bedzie dzialo.... jej... juz jestem zmeczona
jakie plany na dzis ?
ja leniu****e : wstalam po 10
o 16 przyjezdza ciocia z dwojka chliopcow ktorzy 14.01 skoncza 2 latka
trzech dwulatkow i strasze siostryu blizniakow
ale sie bedzie dzialo.... jej... juz jestem zmeczona
Witam porannie
Libi co się dzieje nudności?
Dziekuje za troske. Nudnosci na szczescie mnie omijaja. Nie wiem co to jest. Troche odespalam, bylam w kosciele. Tam zrobilo mi sie slabo. Do tej pory niewyraznie sie czuje. Nic mnie nie boli, goraczki nie mam, dobrze jadam, zadnych plamien, a czuje sie jakbym glowe miala sciskana w imadle, ale tez mnie nie boli. Tak jakby mi dretwiala. Nie wiem o co chodzi? :-((
reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Dziendoberek :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: