reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziewczynki, w końcu udało mi sie zalogować na bb. Nie wiem co jest z moim kompem ale chyba już siada.

Wpadłam życzyć Wam miłego dnia :-) My wczoraj byliśmy u znajomych, wróciliśmy przed 24, więc pozwoliłam sobie dziś pospać dłużej, do 12 :-) Ja nic nie piłam, bo wracałam. Ciekawe jak tam nasz MAMA :-)

Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!

Odezwę się do Was jutro bo wracam już do pracy :-) Jeszcze raz miłego dnia Kochane :*

reklama
dzien dobry trzy bobry :happy:

A więc wczoraj poimprezowalm, wróciłam pozno ... i tak tempka od początku cyklu 36,5 i tak przez dwa dni, potem 3 dni byłam u mamy i nie mierzyłam, dziś rano zmierzyłam (6d.c.) i 36,8 szokkkkk nie wiem o co choooo, wczoraj wypiłam 3 redsy, moze to przez to ... i teraz kuwa lala nie wiem czy to skok na owulke czu ch ... wie co ? Po południu zrobie testa, moze cos się wyjasni ... :eek:

dobra ide sprzątac dalej ... :rofl2:

Witam wszystkie staraczki :-)
na forum jestem od dłuższego czasu , podczytuję was regularnie :tak: , postanowiłam się przyłączyć do waszego grona , staramy się o dzidzię już 17 cykli .... ( 2 miesiące temu poroniłam ciążę 10tyg i 3 dni , miałam zabieg ... ciężko to wszystko przeżyłam ) .:-( . zaczynam starania z ciężkim sercem i wieloma obawami , czy teraz się uda i ile muszę czekać na cud zajścia w ciążę . no dodam że mam trochę po 30 stce i to dodatkowo mnie martwi .

duszku - witaj i zagladaj jak najczęściej,bardzo mi przykro z powodu Twojej starty ... i tak jak Libby juz zaciskam kciuki za wasze starania ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

duszku - wiele&&&&&&&&&&&&za starania:-)
Widzę, że nie tylko ja imprezowałam do północy:-D, tylko nic nie piłam. testu nie robiłam żeby się nie załamywać i spokojnie pokochać się z mężem, ale martwi mnie to, że w przeciwieństwie do poprzedniego cyklu - jajniki mnie nie kłują:-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry