reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć dziewczyny! Nie pojechałam wczoraj do szpitala, położyłam się spać licząc, na to, że ten różowy śluz to z jakiegoś przemęczenia. Dziś rano sprawdziłam, na razie cisza ale za chwilę dzwonię do ginki i spróbuję się do niej dzisiaj dostać.
W ogóle to strasznie przepraszam, że zniknęłam z forum na kilka dni nagle i niespodziewanie ale padł nam inetrnet i dopiero wczoraj odzyskaliśmy.Chyba nie dam rady nadrobić co tam u Was ale zaciskam kciuki za staraczki i wszystkie, które tego potrzebują. :)

Witam
udało mi się znaleźć wątek którego szukałam:) od listopada staramy się o dziecko z moim mężulkiem:) mam trochę utrudnioną sytuację bo od czerwca do sierpnia brałam anty (żeby nie mieć okresu w dzień ślubu;/) no i od tego czasu nie mam śluzu owulacyjnego:( mierzę temperature a ona czasami skacze jak chce. ale spotkało mnie coś dziwnego ostatni okres miałam 23.11.2010 i do dnia dzisiejszego go nie ma. od 14 dni mam podwyższoną tem. a od 6 dni czuję napięcie w piersiach. Robiłam już dwa testy ciążowe i wyszły negatywnie:( jak uważacie czy to możliwe że się pomyliły??? dziś idę zapisać się do ginka.
Czy któraś spotkała się z takim przypadkiem??
Pozdrawiam Wszystkie Staraczki

JUSTYSIA- witaj tu są takie przypadki o ktorych sie "fizjologom" nie snilo -jak mówi Kiepski:):)))
ja polecam bete bo skoro testy z I a juz tyle nie masz @ to albo jakieś zaburzenia albo ciąża..

HANIA- dzwon do ginki koniecznie-kazde plamienie czy krwawienie trzeba skonsultować..

MADE- do poniedzialku szybko zleci a w weekend i tak jest mniejszy ruch a w ndz.to juz w ogóle prawie nikogo nie ma:)

a u mnie tempka podskoczyla o 1 kreske -mam 36,9 i dziś swędzą mnie sutki;/mam 25 d.c. a mam 25-26 dniowe-więc prosze o &&&&&&&&&&&&&&&&& na jutro -może nie przylezie...nadzieja ponoć umiera ostatnia...:)

ewula00 biorę od środy duphaston, więc może on trochę odbuduje mi progesteron...ale jak na drugą fazę cyklu, to i tak jest malutkie...co do ciałka żółtego, to na opisie miałam tylko, że brak pęcherzyka owulacyjnego...

mama trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

EWULA,HOPEE- dziękuję kochane...aż sama nogami coraz bardziej przebieram do poniedzialku skoro mi dzis tempka wzrosla ,szyjka też wysoko-więc światelko w tulelu sie tli:sorry2:

Hope to dobrze ze bierzesz duphaston po kilku dniach brania endo powinno zareagować. Rozumiem ze ten brak pęcherzyka lekarz zinterpretował ci jako to iż jest już po owulacji?
Czy to ty sama tak to zinterpretowałaś?

Mama to bardzo dobre sygnały &&&&&&&&&&

reklama
wiatam z rana i ide zrobic sniadanko:-)
mama&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
justysia witam w naszym grobie i dla ciebie rowniez &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mam nadzieje ze to nie zaburzenia.
ide dac dziecku am:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry