reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Heja :-):-):-)
U mnie dziś 12d.c. dalej kłuje mnie z prawej strony, wczoraj śluz się pojawił ale biały, więc to jeszcze nie ten co trzeba. Wciąż mam nadzieje, że będą II krechy na owulacyjnym
A za Ciebie mama trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
mama - potrójne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

palemko - miłej wyprawy do ZOO :-)

Emi mi właśnie usypia na rękach - mój kochany szkrabik. A jak słodko się uśmiechać potrafi :-D Czasami mam wrażenie że rozumie co mówię i stąd te uśmiechy :sorry: Jestem zakochana na maxa w moich dziewczynach :-D A kołyska już w Polsce i gdzieś między Kielcami a Warszawą :-)

Już wam fluidków nie prześlę ale trzymam za wszystkie mocne kciuki :tak:

JUSTYSIA- witaj tu są takie przypadki o ktorych sie "fizjologom" nie snilo -jak mówi Kiepski:):)))
ja polecam bete bo skoro testy z I a juz tyle nie masz @ to albo jakieś zaburzenia albo ciąża..

HANIA- dzwon do ginki koniecznie-kazde plamienie czy krwawienie trzeba skonsultować..

MADE- do poniedzialku szybko zleci a w weekend i tak jest mniejszy ruch a w ndz.to juz w ogóle prawie nikogo nie ma:)

a u mnie tempka podskoczyla o 1 kreske -mam 36,9 i dziś swędzą mnie sutki;/mam 25 d.c. a mam 25-26 dniowe-więc prosze o &&&&&&&&&&&&&&&&& na jutro -może nie przylezie...nadzieja ponoć umiera ostatnia...:)

Kochana ja zaciskam podwójne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i sle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!! Jestem z TOBA!!!!!
Witam sie ze wszystkimi!!!!
Dla Was babeczki równiez porcyjka &&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:

WIOLKA,SOL,MARAN,PALEMKA,PYSIA,GWIAZDECZKA,MONISIA- dziekuję kochane za &&
&&&&&&&&&&&&&&&&& mam nadzieje,ze na dniach nie będę plakać nad @:sorry2::baffled:

SOL- ukochać Emi i Karole i &&&&żeby kolyska szybko dotarla:tak:
MARAN- a Tobie juz niewiele zostalo ,wieć &&&&&&&& za szczęśliwy poród:tak:
PALEMKA- kochana tak sie o mnie martwilaś-przyjemnośći w ZOO:tak::-)

ja mam w domu 2 testy i korcą mnie jak byk,ale staram sie być silna,jak juz dziś nie zrobilam to wiem ,ze nie zrobie bo ja wolęz porannych siuśków...jutro i w ndz.jest mąż wiec też mnie "zagada" rano i jak nie przyjdzie @ to w poniedzialek chwila prawdy z testem:happy2:

sol bylam na wystaranych i widzialam Emi, piekna jest:-) normalnie sie rozplywam....
zaraz mi sie zamarzylo zeby @ juz nie przyszla, a ma byc jutro:-/
mama badz dzielna i wytrzymaj z tym testowaniem
kurde musze isc dom posprzatac bo jutro mam kolede, ale mi sie niechce ruszyc z przed kompa

PYSIA- dziekuje kochana ja trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl z testami :tak:

jedziemy z Tomem po Domisia:-)u nas taka slizgawka,ze musimy wczesniej wyjechać :tak:

reklama
MAMA dzieki kochana. mam nadzieje, ze w koncu nam sie uda :) jak nie z testami to moze z tymi tabletami. no nie wiem co robic jak sie nie uda... czy kupic te tablety czy do lekarza isc....
U nas tez slisko, ze hej

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry