reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hope za słabe endo może być odpowiedzialny niski progesteron. a jak z ciałkiem żółtym było na USG?. To właśnie ciałko żółte pobudza produkcje progesteronu w drugiej fazie cyklu.

reklama
Hopee - oj bardzo Ci dziękuję za te info ;))) Tylko, że ja mojego chłopca mam między innymi dzięki testom, także mi raczej wskazują owulacje .... ale..... może się popsuły :p

Kocurku - Ty ? No to istna desperacja :p :)))))) hahahaaaaa ale mnie też już ponosi, latam z termometrem jak ocipiała - nomen omen :p
Kurczę, muszę wyluzować bo serio zbzikuję :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
made, kocurku ja tez mierze sobie tą temkę i wykres skacze jak głupi ja nie wiem czy ja dam rade z tego cokolwiek wywnioskować :zawstydzona/y:

ewula - ja też się na tym nie znam, wiem tylko jaką mam temp. przed owulacją i po.... i się tym sposobem nakręcam jak stara lokomotywa ;)))))))

ewula witaj - mi się na szczęście termometr zepsuł 2 miesiące temu i nie kupiłam do tej pory w obawie o swoje zdrowie psychiczne - już wtedy mierzyłam i główkowałam jak nie wiem co!!! :))))))))))))
gwiazdeczko no widzisz... przemyślałam i jednak stwierdziłam, że za wcześnie :))) Ale może dzisiaj..........

Ja mierze pierwszy cykl , próbuje tez obserwować szyjke i śluz. Zobaczym co mi z tego wyjdzie ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry