- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mademoiselle
Fanka BB :)
Hopee - oj bardzo Ci dziękuję za te info )) Tylko, że ja mojego chłopca mam między innymi dzięki testom, także mi raczej wskazują owulacje .... ale..... może się popsuły
Kocurku - Ty ? No to istna desperacja ))))) hahahaaaaa ale mnie też już ponosi, latam z termometrem jak ocipiała - nomen omen
Kurczę, muszę wyluzować bo serio zbzikuję
Kocurku - Ty ? No to istna desperacja ))))) hahahaaaaa ale mnie też już ponosi, latam z termometrem jak ocipiała - nomen omen
Kurczę, muszę wyluzować bo serio zbzikuję
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
To wkoncu nie testowalas kocurku?
Witam sie o poranku :-)
Witam sie o poranku :-)
mademoiselle
Fanka BB :)
ewula - ja też się na tym nie znam, wiem tylko jaką mam temp. przed owulacją i po.... i się tym sposobem nakręcam jak stara lokomotywa ))))))
Czarny Kocur
Made by Made :*
ewula witaj - mi się na szczęście termometr zepsuł 2 miesiące temu i nie kupiłam do tej pory w obawie o swoje zdrowie psychiczne - już wtedy mierzyłam i główkowałam jak nie wiem co!!! )))))))))))
gwiazdeczko no widzisz... przemyślałam i jednak stwierdziłam, że za wcześnie )) Ale może dzisiaj..........
gwiazdeczko no widzisz... przemyślałam i jednak stwierdziłam, że za wcześnie )) Ale może dzisiaj..........
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
ja jestem ciekawa jak beda wygladac moje cykle z castem. Byloby fajnie zeby sie poprawily.
Czarny Kocur
Made by Made :*
Dziewczyny muszę uciekać :-( Zajrzę do Was za parę godzin z pracy papapa!!
reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
No lec, lec do popisania ;-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: