reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monisia fajnie, że dzidzia daje o sobie znać :-):-):-) O właśnie. Tobie życze szczęśliwego rozwiązania :) U nas wsio ok :) staramy sie jak tylko możemy i nie poddamy się ;)
Mama oj ciężki, ciężki. Aż się boję ile ważę ale to chyba dowiem się po powrocie do pracy, bo tu nie mam wagi
Gwiazdeczka a Ty ktore owulacyjne zakupiłaś? Allegrowe czy inne?
Kochana jak sa starania to musi byc i owoc:tak:;-)

reklama
Wiolka witaj :-):-):-) aaa doczytałam ostatnio, że Mąż się zgodzil na drugie dziecko. Fajowo.

Jestem w domu :-) Nienawidzę zimna :wściekła/y: Normalnie chyba się starzeję.....

ZGADNIJCIE CO KUPIŁAM???!!! Mogę sobie pokrzyczeć skoro Sol jeszcze nie słucha :-p

Ostatnia edycja:
KOCUREK- co kupilaś?????????????????????????;-)ja tez nienawidze zimna:no:wlasnie wrocilam do domu-dzieci juz są czekamy na TOMA -za godzine bedzie.

WIOLKA- czesc kobietko :)Iwonka zdrowa??

Wiolka Ty nie przebieraj nózkami tylko bierz męża w obroty, żeby zdania nie zmienil :-):-):-)
kocurek co kupiłaś?
Ja tez nienawidzę zimna. Aż się wszystkiego odechciewa. Ale ale nie jest najgorzej. Żeby było tyle stopni to byłoby ok. Najgorzej jak jest ok -20 gdy nawet rzęsy stają się biale to już wtedy jest dopiero masakra

Ja zrobilam wlasnie test owu i czekam...

Witam się dzisiaj...
My juz wrócilismy od rodziców, cali ;-) Patryk troszeczke chorował podczas podróży, ale juz jest wszystko ok.
Kocur Ja tez nie nawidze zimna;-) No co kupilas? :)
pysia napisz jak cos bedziesz wiedziała :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry