reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
josephine jejku już myslalam, że Ty w ciązy a to dodałaś po prostu to co Kinga pisala.... cytat jej :-)

reklama
mama : hej :) bb synek wlasnie wrocil ze sanek i zostal usciskany :) a co twoje bable kochane robia ???

ja wlasnie pozeram polski cudowny twarozek :) ile miesiecy musialam na to czekac!!! a mama za pare minut zrobi golabki :)

marecpanek : 3maj sie mocno ! mudi byc dobrze!

cos jeszcze mialam napisac i juz zapomnialam...

pysia : tak jakos zle mi sie cos skopiowalo, to byl cytat kingi ja sie jeszcze nie staram i styczniowa owulacja przypadnie mi na 100% tu w polsce
wracam 16.01 a juz czuje ze okres mi sie zbliza, dostane pewnie jutro, jak nie dzis! liczylam po cichu na dluzszy cykl i okres 6-7 stycznia a tak to jajko... jak 3 lub 4 ty to na bank ozulka chwile przed powrotem do meza ;)

Ostatnia edycja:
josephine skleroza nie boli :-):-)
a to od kiedy jesteś w Pl i do kiedy? bo ja niezbyt w temacie ;]

A mnie mój jajnik dalej kłuje co jakiś czas.

Mama
a te testy to jest caała stronka z tego laboratorium. Teraz się kapnęlam po czasie ale i tak droższe od tych co kupowałam ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
JOSEPHINE- a moją księżna Zuzanna :-D:-Dw przedszkolu jeszsze-po 16.00 po Nia jade:tak:

A Domi wlasnie zasiadl do bajki-zjedlismy mandarynki i teraz poszedl oglądać:-)byl w przedszkolu do 12.

u nas dzis bardzo wieje i po przedszkolu juz z Nim nie wychodzilam-ja nienawidze zimna i wychodze z domu jak musze:eek:tak to w ciepelku wole siedzieć.

smacznych gloąbków:tak:

PYSIA- i jak tam-tańczysz przy muzyce :-D:-D

Witajcie!

Marcepanku - &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mama - a o jakie testy owu chodzi? ja zakupilam tez.

Josephine - nie ma to jak polskie jedzonko ;-)

A czy Sol juz wyszla z mala?

pysia : bo to nie byl planowany wyjazd, tylko mezoi sie w pracy zbuk zdarzyl i ten projekt nad ktorym siedzi od miesiaca amba wciela i jak siedzial w biurze od kilku tyg od 7 do 21-23 to tak teraz zeby choc ciut nardobic siedzi od 7 do 2-3 w nocy
i tak do 11 stycznia - oczywiscie 7 dni w tygodniu.... to jets jakas paranoja, mam nadzieje ze w tym roku go wzolnia bo nie wiedze sensu takiego rurania kolejny rok i to w identycznych warunkach kontraktowych... u nas ciezki byl listopad i grudzien, prawie sie nie widzielismy, wiec po cichu licze na zwolnienie bo chyba tylko taka szansa nam zostala na zycie rodzinne... :(

wiec jak odkryl 25.12 rano w biurze porblem z projektem i juz bylo wiadomo ze bedzie spal po 3 godizny i 7 dni w biurze to ja na szybko wzielam bilety i 26 juz bylam o 16 w poznaniu i o 18 u rodzicow :) jak mam siedziec sama to juz niech choc dziadkowie z m,alego skorzystaja... wiec siedzimy do 16.01 w polsce :)

MAMA : myslalam ze przedszkole w pl wczesniej sie konczy - ok. 15!!!! Loooo...
ucaluj skosne mamine oczka :)

Mama nie hulam, tyłek zbyt cięzki i coś go podniesć nie mogę z fotela. Słucham jedynie :tak::tak:
Josephine a to faktycznie niezbyt ciekawie macie. a to sam nie może zmienić pracy, a przynajmniej zacząć szukać nowej? Bo to nie życie, nawet sobie nie wyobrażam się prawie nie widzieć itp. A no tak. Przynajmniej dziadkowie mają pociechę z Poldusia i córy :-):-):-)

Witam kochane!!!
Przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na Nowy Rok - niech jak najszybciej i jak najwiecej zawita Fasolek!!!!:tak:
Co u Was??? Jakies nowosci???
Moja Dzidzia juz coraz bardziej szaleje, jak dostałam w Sylwestra kopa to az podskoczyłam:-D

PYSIA- za ciezki tylek mowisz:-D:-D:-D
JOSEPHINE- nie u nas przedszkola do 17.oo są:tak:a ja kolo 16 dobieram-wlasnie wychodzimy z Domisiem-ucaluje oczywiscie !!!

GWIAZDECZKA- testy owulacyjne z firmy Domowe Labolatorium:tak:

monisia- CZEŚC I DZIEKI :))Tobie porodu o czasie kochana:)

JA jade po Zunie-papaśki;-)

reklama
Monisia fajnie, że dzidzia daje o sobie znać :-):-):-) O właśnie. Tobie życze szczęśliwego rozwiązania :) U nas wsio ok :) staramy sie jak tylko możemy i nie poddamy się ;)
Mama oj ciężki, ciężki. Aż się boję ile ważę ale to chyba dowiem się po powrocie do pracy, bo tu nie mam wagi
Gwiazdeczka a Ty ktore owulacyjne zakupiłaś? Allegrowe czy inne?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry