reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia ja sie na testach owu nie znam, to ci nie powiem, na moje oko tez nie jest taka bardzo blada.

reklama
piszecie jak szalone. nadazyc nie moge...
mama Iwonka jeszcze troche kaszle ale powoli jej przechodzi
PYSIA na moje to tez blada nie jest ale nie wiem co to oz\nacza, wiem pewnie sie osmiesze ale nigdy nie robilam testow owulacyjnech

mama aj ale ta krecha jest ciemniejsza no nie wiem
kocur nu dopiero8d.c

a moze zadzialamy dzis a co ;] w razie czego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia ja do 14dc nie miałam nawet cienia cienia kreski myślałam, że doopka blada, a potem jak się pojawiła bordowa to przez kolejne 5 dni - ze skrajności w skrajność i nie wiem czy to dobrze.... a u Ciebie to tak jak mama pisze dopiero LH sie podnosi więc super :-) Ja bym już próbowała to wykorzystać jakoś ;-)

mama to trzymam &&&&&& za weekend.
pysia jak tylko macie ochote to działajcie, na pewno nie zaszkodzi ;-)

musia no ba - zadziałamy :-):-):-)
kocur to nieźle skoro już mi widać dwie krechy... moze bedzie nadzieja... a 5 testów styknie?

pysia jak na moje jednorazowe doświadczenie w testowaniu to styknie skoro już zaczęła sie pojawiać :))))

Ja zaczęłam od 9dc i musiałam niestety dokupić :((

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry