reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
uf dobrze że nie tylko ja jestem

co to z tym forum zamkniętym jest nic nie kumam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To forum które można sobie założyć na BB żeby tylko wybrane osoby mogły na nie wejść :) tak więc te które wiedzą o co chodzi niech wejdą ;)

zawsze mi się wydawało że ludzie powinni być sobie pomocni , zapytałam jak, co , a tu taki afrąt , gratuluję ,,,, i dziękuję za odpowiedz

wiesz to proste .... poradziłam sobie ,,,,

zawsze mi się wydawało że ludzie powinni być sobie pomocni , zapytałam jak, co , a tu taki afrąt , gratuluję ,,,, i dziękuję za odpowiedz

cześć mama99:-).spróbuję ja wytłumaczyć.wątkiem zamkniętym opiekuje się agnieszka,tak nikt nie ma wstępu oprócz osób zapisanych,tzn.agnieszka może wysłać zaproszenie do tego wątku na prywatne wiadomości.wystarczy napisać do agnieszki i myslę,że nikt nie będzie miał nic przeciwko,żeby reszta dziewczyn ,które się tu udzielaja dołączyła do tego wątku:tak::-).ja tez dopiero niedawno dostałam takie zaproszenie,bo akurat aga była i coś tam o tym wątku u nas na forum wspominała.mam nadzieję,że pomogłam:tak::-)
jak samopoczucie??

mama 99 to zaproszenie musisz mieć,żeby móc ocś tam odpisywać;)

wiola mam nadzieję,że z mężem juz coraz lepiej:tak::-)
marylka widzisz,coraz lepiej Ci idzie:tak::-).pozdrów mamę05,biedna jest bez tego neta:-(.
josephine jak tam pakowanko?
agnieszka mam nadzieję,że nastrój nadal radosny:tak::-)
sergeevna ale miałaś przerwę z tą @,człowiek sobie potem za dużo myśli ,że może się udało...ale nie martw się,teraz bedzie juz tylko lepiej:tak:,tylko nie stresuj się kochana:-)
pysia ale masz fajnie z Tą Twoją siostrą:tak:.jak tam w pracy?nie dźwigaj za duzo!
ewcia każda z nas pociesza jak tylko może...
margolcia nie stresuj się:tak:

a ja wróciłam od teściów,mała padła jak mucha przed 20,bo wyszalała się za wszystkie czasy,no i wczoraj buszowała do 22,a wstała po 7:wściekła/y:.przynajmniej teraz mogę odpocząć:tak:

a ja wciąż czekam na @.brzuch mnie pobolewa juz od poniedziałku i nic.boję się,że dostanę przed samą laparoskopią i nici z zabiegu,albo wogóle nie dostanę i lekarz powie,że trzeba czekać,aż @ przyjdzie.tak czy tak będę musiała wszystko przesuwać,a tego nie chcę,bo juz się nastawiałam,a poza tym nie wiem kiedy wolne terminy będą,ehh:-(

zmykam kochane i życzę kolorowych snów:tak::-)

mama99 - nie miałam nic złego na myśli ;/ chodziło mi o to, że te które są w naszym wątku prywatnym niech wejdą! A wcześniej przecież wytłumaczyłam, że to prywatne miejsce gdzie tylko zapisani mogą wejść :/
a jest to po to, że nie wszystko co się u mnie dzieje chcę zeby całe forum wiedziało, a chce sie podzielić z kilkoma najbliższymi z forum osobą... i tyle!

Witam was :)
U mnie wszystko ok i humorek dopisuje z czego bardzo się cieszę:)
Dziś byłam na babskich zakupach z przyjaciółką,potem załatwiliśmy z mężem kilka spraw na mieście a teraz skończyliśmy oglądać film i popijamy sobie wareczkę hehe:)
Pozdrawiam was kochane babeczki,jutro do was zajrzę:)
Buźka

Nie no wątek zamknięty po byku - bez zaproszenia mogę u was wszystko czytać - eee... pani założycielka - masz priva - napisałam Ci jak masz ukryć dla obcych wiadomości z grupy :-D
Dla korekty - macie utworzoną grupę dyskusyjną a nie wątek - wątków zamkniętych już się nie tworzy. Przykładowym Wątkiem zamkniętym jest Kielce Ale był zakładany zanim przestano je tworzyć.

Jak się uda i serwer nie odmówi współpracy moja strona pojawi się niedługo w sieci i zacznie funkcjonować :tak:

reklama
hej babeczki,witam niedzielnie:tak::-).u nas taka wichura,że głowę chce urwać,ale podobno od środy ma być lepiej:tak:.
Sol masz rację z tym naszym wątkiem,każdy może wejśc i przeczytać:-(.agnieszka na pewno coś z tym zrobi:tak::-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry