zawsze mi się wydawało że ludzie powinni być sobie pomocni , zapytałam jak, co , a tu taki afrąt , gratuluję ,,,, i dziękuję za odpowiedz
cześć mama99:-).spróbuję ja wytłumaczyć.wątkiem zamkniętym opiekuje się agnieszka,tak nikt nie ma wstępu oprócz osób zapisanych,tzn.agnieszka może wysłać zaproszenie do tego wątku na prywatne wiadomości.wystarczy napisać do agnieszki i myslę,że nikt nie będzie miał nic przeciwko,żeby reszta dziewczyn ,które się tu udzielaja dołączyła do tego wątku
:-).ja tez dopiero niedawno dostałam takie zaproszenie,bo akurat aga była i coś tam o tym wątku u nas na forum wspominała.mam nadzieję,że pomogłam
:-)
jak samopoczucie??
mama 99 to zaproszenie musisz mieć,żeby móc ocś tam odpisywać
wiola mam nadzieję,że z mężem juz coraz lepiej
marylka widzisz,coraz lepiej Ci idzie
:-).pozdrów mamę05,biedna jest bez tego neta:-(.
josephine jak tam pakowanko?
agnieszka mam nadzieję,że nastrój nadal radosny
sergeevna ale miałaś przerwę z tą @,człowiek sobie potem za dużo myśli ,że może się udało...ale nie martw się,teraz bedzie juz tylko lepiej
,tylko nie stresuj się kochana:-)
pysia ale masz fajnie z Tą Twoją siostrą
.jak tam w pracy?nie dźwigaj za duzo!
ewcia każda z nas pociesza jak tylko może...
margolcia nie stresuj się
a ja wróciłam od teściów,mała padła jak mucha przed 20,bo wyszalała się za wszystkie czasy,no i wczoraj buszowała do 22,a wstała po 7
.przynajmniej teraz mogę odpocząć
a ja wciąż czekam na @.brzuch mnie pobolewa juz od poniedziałku i nic.boję się,że dostanę przed samą laparoskopią i nici z zabiegu,albo wogóle nie dostanę i lekarz powie,że trzeba czekać,aż @ przyjdzie.tak czy tak będę musiała wszystko przesuwać,a tego nie chcę,bo juz się nastawiałam,a poza tym nie wiem kiedy wolne terminy będą,ehh:-(
zmykam kochane i życzę kolorowych snów