reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA chyba to nie jest prywatna szkoła?:no: nie znam się ale szkoły podlegają pod samorządy i istnieje jeszcze kuratorium. no musi być sposób na tą jędzę:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
no właśnie o ten szacunek do samej siebie mi chodzi:tak:.źle bym się czuła we własnej skórze,jeśli zachowywałąbym się inaczej:no:
mama ostre z na sbabeczki,co:-D?

BIBINKA chyba to nie jest prywatna szkoła?:no: nie znam się ale szkoły podlegają pod samorządy i istnieje jeszcze kuratorium. no musi być sposób na tą jędzę:wściekła/y::wściekła/y:
nika to państwowa szkoła,ale uwierz mi nie jest to takie łatwe.sama nie będę wojować przecież.wolę pracę zmienić,a wtedy jej zrobię nieprzyjemności;).ona na przykład doprowadziła do tego,że całą parafię wymienili:szok:,3 księży poszło!jak ja się cieszę,że tam nie mieszkam:tak:.dojeżdżąm kawał,ale przynajmniej po pracy mam spokój

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SOL-dziekuje Ci w imieniu wlasnym i dziewczyn-mysle ze to nas wszystkie uspokoi bo wiadomo,ze wizyty w ciazy u stomatologa sa nieuniknione to zawsze po takiej informacji bedziemy spokojniejsze:tak::tak::-D

bibinka - wszelkie zabiegi stomatologiczne przeprowadzane w gabinetach są bezpieczne dla fasolki. Z tym że: w 1 trymestrze nie powinno się podawać znieczulenia i wyrywać zębów. Po za tymi dwoma wszystkie zabiegi są bezpieczne bo już w 4 miesiącu możesz dostać znieczulenie - tylko musisz powiedzieć że jesteś w ciąży to dają takie samo jak dla alergików/astmatyków, można wyrywać zęby w znieczuleniu po 4 miesiącu bo lepiej żeby nie siały bakterii na organizm. Światło utwardzanie można stosować w każdym okresie ciąży gdyż nie jest to nic innego jak skupione promieniowanie UV - chyba że twierdzisz że przebywanie na słońcu w ciąży szkodzi :-p Informacje od szefowej mojej teściowej która jest stomatologiem-pedodontą (stomatologiem dziecięcym).
dzięki za informację:tak::-),no to się już nie stresuję:-).a słoneczko bardzo lubię:-):-D

zmykam babeczki do mężusia:tak::-D
dobrej nocki życzę:tak:
i tulę mamę99 :tak:,trzymaj się kobitko!!!!
paaaaaaaaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bibinka - ja mam wizytę na jutro o 21

dziewczyny mam jakies dziwne uczucie,jest mi ciągle zimno,i pobolewa mnie raz na jakiś czas po lewej stronie tak jakby miał być to jajnik, a o piersiach to juz nie wspomne nie wiem czy to na okres który powinnam dostać w sobotę....tylko z kąd te plamienia których wcześniej nie miałam.... dosłownie szok jestem ciekawa co mi gin powie ;/ mam nadzieje że to nic złego.
a najlepsze jest to że ide jutro z bratową ona ma podobną stytuacje też ma plamienia tylko że bardzo czesto ledwo @ jej sie skonczy i juz plami i to z małymi przerwami przez cały cykl. ma jedną córeczkę 3,5 lat starają sie od roku i nic jest załamana,patrzymy sie na siebie i śmiejemy która pierwsza załapie:)

Ostatnia edycja:
no właśnie o ten szacunek do samej siebie mi chodzi:tak:.źle bym się czuła we własnej skórze,jeśli zachowywałąbym się inaczej:no:
mama ostre z na sbabeczki,co:-D?
BIBINKA-ostre:tak:tego mnie zycie nauczylo,ze o wszystko trzeba walczyc i od poczatku pokazac jakie ma sie podejscie do pewnych spraw.ja jak powiedzialam mojemu"kierownikowi"do sluchu to na koniec stwierdzil "mozesz mi powiedziec czemu mnie tak opierd......las"-tak dokladnie powiedzial to pomysl sobie jak wygladala rozmowa...nie byly to przelewki.ja dlugo jestem cierpliwa ,ale jak wybuchne to jak Wezuwiusz:tak::laugh2::laugh2:

dziewczyny mam jakies dziwne uczucie,jest mi ciągle zimno,i pobolewa mnie raz na jakiś czas po lewej stronie tak jakby miał być to jajnik, a o piersiach to juz nie wspomne nie wiem czy to na okres który powinnam dostać w sobotę....tylko z kąd te plamienia których wcześniej nie miałam.... dosłownie szok jestem ciekawa co mi gin powie ;/ mam nadzieje że to nic złego.
a najlepsze jest to że ide jutro z bratową ona ma podobną stytuacje też ma plamienia tylko że bardzo czesto ledwo @ jej sie skonczy i juz plami i to z małymi przerwami przez cały cykl. ma jedną córeczkę 3,5 lat starają sie od roku i nic jest załamana,patrzymy sie na siebie i śmiejemy która pierwsza załapie:)
ROXSANA pójdziecie do ginka to wam powie co jest grane:tak: :tak::tak:będzie dobrze

reklama

ROXSANA- my tez jestesmy ciekawe co tam Ci ginek powie i napisz nam tu szybciutko jak tylko wrocisz:tak:trzymamy kciuki za dobra wiesci:-DNIKA- kochana a Ty kiedy zaczynasz starania??bo juz sie pogubilam...ciekawe kiedy bedziemy dodawaly nowe suwaczki ciazowe:-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry