agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
a najlepsze że brali same najdroższe rzeczy przez co zostawili prawie 500zł
Nika witaj
to super aby taki klient był każdego dnia)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a najlepsze że brali same najdroższe rzeczy przez co zostawili prawie 500zł
Nika witaj
Marylka - super że się trafiają tacy klienci i życzę ci więcej takicha najlepsze że brali same najdroższe rzeczy przez co zostawili prawie 500zł
jestem moje drogie kobietkizaliczylam jeszcze krotki spacer z synem i teraz bawi sie z Tomkiem u gory,wiec napisze;-)sprawy maja sie tak-dzis mam 11 dzien cyklu i po zrobieniu usg okazalo sie,ze MAM 1 pecherzyk ktory ma teraz 17mm co wskazuje,ze za 3,4 dni powinna byc owulacja-czyli ten cykl nie bedzie 25-dniowy lecz 28-dniowy.po tej krwi po peknieciu torbiela nie ma juz sladua w macicy endometrium ma 3 linie-i cokolwiek to znaczy powiedzial,ze DOBRZEI TERAZ TAK-skoro mam tylko 1 jajnik sprawny i do tego sam z siebie wyprodukowal piekny pecherzyk to wypadaloby skorzystac z okazji,wiec jak Domi pojdzie spac to obgadam z mezam co i jaknie ma gwarancji ,ze peknie dlatego zaproponowal mi ginek.zebym wleciala do Niego za tydzien i zobaczymy czy peknie,ale Tom nie bedzie bral co chwile wolnego wiec sobie darowalam-co radzicie dzialac teraz?????????????????????termin mialabym na grudzienwolalabym wiosne ale to tak z samolubnych pobudeka druga wersja-dal mi recepte na 3 opakowania Cilest i po odstawieniu jak dostane @ mam do Niego przyjasc w 11,12 dniu cyklu i zobaczy czy sa pecherzyki.takwiec taraz jest 1 szansa a nastepne od polowy czerwca.co radzicie kochane-rodzic w 2010 czy 2011??:-):-):-)lece Was nadrobica wogole to mam swietny humorek
Agnieszka cieszę się że ci lepiej i żołądek się nie buntuje, teraz jeszcze odpędź smutki;-)