reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama głowa do góry - jeszcze nic nie wiadomo - czekaj cierpliwie a ja mocno trzymam kciuki!!!!!!! Może faktycznie coś z tym testem, albo mocz był rzadszy - ważne, że jest kreska, a natężenie koloru może Tobie się wydawać słabsze - bo się zamartwiasz. A poza tym ta wczorajsza kreska z czasem na pewno ściemniała i teraz nie ma co porównywać.

reklama
WIOLKA- cześć babo nasza :)) ja zmienilam aparat telefoniczny i mi czesc numerow wcielo i nie moglam nawet do Ciebie smska napisac...fajnie,ze jesteś :)

SOL- postaram sie myslec pozytywnie,ale swoje juz wiem...:(

wiola - to super że już się udało i działa :-D

mama - a ja i tak będę trzymała z Emcią kciuki :tak:

Jednak się chyba położę bo coś mi żołądek chce zmaltretować :-p

mama mysl pozytywnie... nie zamartwiaj sie bo kopniaka zaraz dostaniesz...:-)
ooooo... Iwonka wstala czas ja ubrac i dac sniadanko

V-JOLKA- cześć ,u nas tez mrozno...brr
LIL- dziekuje za wsparcie,ale 2 miesiace temu bylo tak samo i juz wiem ,ze nic z tego nie bedzie -odstawie lutke i nich @ przylazi ,zeby zaczac nowy cykl...

Sol korzystaj i leż póki możesz!

Mama ja rozumiem Twoje obawy po tym, co się stało ostatnio.........Ale nic jeszcze nie jest przesądzone pamiętaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie odstawiaj lutki!!!

LIL- dziekuje..
WIOLKA- nie wiem sama co robic...albo mam cykl 15 dniowy albo ponad 30 dni bo biore lutke..wszystko sie spierdzielilo..pogadam z mężem jak wroci co robimy..

SOL- a Ty odpoczywaj.

Cześć dziewczyny :-) u mnie piękna zima za oknem - ostre słońce i lekki mrozik, pogoda taka, że wszystkie smutki wykurza
mama sił, wiary i cierpliwości - kciukasów nie puszczam ;-)
miłego dnia dziewczyny, pewnie wpadnę wieczorem papa

reklama
jestem z rana-wkurzona na maxa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
cos mnie robi w konia ,albo leki albo moj organizm :crazy:
zrobilam dzis pink test taki jak wczoraj a ta druga kreska o polowe mniej widoczna niz wczoraj-czyli poziom hormonu spada....czyli sie nie zagniezdzilo:-(

nie mam sily do tego wszystkiego....

mama no co ty??? A na kiedy masz termin @ przypomnij mi please. Moze jeszxze bedzie dobrze, nie poddawaj sie znow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry