reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja chwilowo zaczynam się czuć na PMS, bo tak zazwyczaj 2tyg. przed okresem mnie dopada chętka zachciankowa tzn. jem raz coś słodkiego a zaraz mam ochotę na slone, tragedia. a może to efekt uboczny próby (kolejnej):eek: przejścia na dietkę?

reklama
Paulinka chyba właśnie tam się widziałyśmy - spróbuj pisać i tu i tu jak dasz radę, bo tam jak poznasz dziewczyny też jest fajnie :-)

Pszczółka przykro mi :(( Ale jak to pierwszy cykl staranek to się nic nie martw tylko dalej działaj! Najlepiej co dwa dni to na pewno nie przeoczysz owulki :))) Trzymam kciuki!!!!!!!!

Anuszka - jak masz cykl 28 dni to owulka powinna być w połowie cyklu mniej więcej czyli tak około 14 dc. To możesz śmiało od 10 dni cyklu startować, chyba, że wcześniej ochota Cię najdzie!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja chwilowo zaczynam się czuć na PMS, bo tak zazwyczaj 2tyg. przed okresem mnie dopada chętka zachciankowa tzn. jem raz coś słodkiego a zaraz mam ochotę na slone, tragedia. a może to efekt uboczny próby (kolejnej):eek: przejścia na dietkę?

paula - mam dokładnie to samo !

maja - nie piszemy posta pod postem - bo cie sol okrzyczy hahahahah ( masz opcje edytuj na dole )

No nie wiem Lil_maja czy mi się uda bywać tu i tam;), teraz jestem w pracy do 15.30 i kiedy mam czas, między klientami, podglądam forum, ale jak już jestem w domku to całą moją uwagę skupia mój dwuletni rozrabiaka;), a wieczorek należy do mnie i męża, oprócz oczywiście sprzątania i gotowania, postaram się jednak zaglądać.pozdrawiam

Paulinka piszesz oczywiście ile masz czasu :)))

Palemka
chyba się zapędziłam faktycznie, ale to tylko raz mi się zdarzyło :))

PALEMKA- jest watek HSG i wlec na watek o Clo i innych wspomagaczasz -tam sobie poczytasz bo dziewczyny ostatnio pisaly o badaniu droznosci jajowodów...

PSZCZÓLKA- czuj sie utulone i prosze -czekoladka na poprawe humoru....my tu wiemy jak sie czujesz-wroc jak wytrzesz gile-my poczekamy a teraz sie wyplacz...

LIL,PAULINA- witajcie :)))

ja juz po obiadku,zaraz kawa,Domi bawi sie u gory,zaraz wstawie pranko-u nas dzis przyjemna pogoda:))

Witam sie prawie weekendowo,

Nie zebym o Was zapomniala ale weny do pisania brak. Powoli przygotowujemy przeprowadzke i w przyszla sobote sie przeprowadzamy :)
Ja tez ciagle prawie spiaca chociaz to powinno juz powoli mijac...Brzuch rosnie,cycole bola wiec nic nowego. W przyszlym tygodniu mam USG to napisze Wam Kochane co i jak i wstawie fotki:) Wybaczcie nie nadrabialam....
Sciskam Was wszystkie i kazda z osobna:* Ide jesc pozna kolacje i spac :) papa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mama- naszkrobałam cos tam na tym watku o hsg-zobaczymy, moze ktos sie odezwie ... no jaewa - juz 12 tydzien po mału konczy-ale czas zapieprza co ? ah ... Jeszcze godzinka i zmykam do domu, na obiad zjem chyba konia z kopytami, takam głodna

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry