reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PYZUNIA2502-a w ciazy z Dominikiem bralam luteine dopochwowo do 11 tyg.ciazy jak teraz patrze w karte-ma te same wlasciwosci co duphaston:tak:no to Slonko skoro wszyscy Ci tak mowia to - NIE DENERWUJ SIE :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Agniesiu: STO LAT STO LAT STO LAT i fasolki pod koniec wakacji :):) i czego tam sobie tylko wymazysz :)

ha ha ha a ja dziś pierwsza byłam :):) a gdzie reszta????:-):-):-):-):-)

Agnieszka:sto lat, wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka ,slicznej i zdrowej fasolki i duzo milosci:tak::-D

AGNIESZKA- wszystkiego NAJ!!!!!!!!!!!!!!

agnieszka WSZYSTKIEGO NAJ NAJ:tak::-)

Dziękuję za życzenia dziewczyny i pamięć a to się ceni najbardziej....duże buziaki dla was:)
Zajrzę do was później bo nie dawno wróciłam z pracy i źle się czuję,chyba jakiś wirus mnie bierze bo ból brzucha mam nie ziemski:-/
A i chciałam się pochwalić że dziś gdy przyjechał po mnie mąż to w aucie czekał na mnie piękny bukiet kwiatów...kochany mój ehhh:)))))

widzisz pyzunia :) będzie dobrze :):)

mama05: ja tez mam tylko cywilny :):):):):), a moge zapytac czy chciłaś dzieci ????

Aguś: pozazdrościc mężulka :):) mój to za przeproszeniem taki tepy do prezentów i takich tam :) ale jest mój i i tak go nie oddam :):):);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a wiecie że dzis dzień dentysty i teściowej jednoczesnie no i urodzinki naszej Agnieszki :) a właśnie w poprzednim poście się przejęzyczyłam i zamiast Agnieszka napiasłam Aguś :) błagam o wybaczenie :):)

mama05: ja dziś jakiś analfabeta jestem , chciałam zapytać czy chrzciłaś ;-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wwięc żyj nam 100 lat i uśmiech miej na twarzy niech życie ci da to wszystko o czym marzysz :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Maryla, nieładnie tak o swoim męzulku pisac :no::no::no: :-D:-D:-D
Ciul tam z prezentami. Ważne, że ich mamy. My sobie kupujemy narazie zawsze coś na takie różniaste okazje. :tak:
A co Wy tak laseczki z tymi cywilnymi? ;-)
Też słyszalam, że dziś dzień dentysty i teściowej. Aż śmiesznie to brzmi. Ciekawe dlaczego jedno wiąże się z drugim :confused::confused::confused: :-D:-D:-D

Witam
Co za pogoda dzisiaj.
Agnieszka ja również do życzeń się dołączam . Dużo zdrowia,a reszta sama przyjdzie, albo jakoś się znajdzie!!!! Buziaki kochana;-);-)

pysiu ja byłam na miesiąc przed ślubem, żeby wypełnić protkół i podać inne dane. w sobotę często też są kancelarie czynne.A nauki macie już zrobione?

Jak mi się dzisiaj spać chce.Padam na pyszczek, a dopiero co wróciłam do domu.
Byłam dzisiaj u gin. wszystko w porządku:-)

reklama
bo u mnie jeśli chodzi o chciny to podzielone zdanie ale pewno i tak sie by ksiądz nie zgodził :), mój ma "uczulenie" na księży że złodzieje i pedofile a mi na kościelnym nie zalezało :) ja chciałam być żoną :) a mój i tak myśli że przysięgał i na dobre i na złe i że nie opuszcze cie aż do śmierci :) a tam przeciez jest inna przysięga i jak go ostatnio oświeciłam to mówi że on nie pamieta ale teraz mi to przysięga i mam przechalpane i tez musze przysięgnąć i przysięgłam :):)
ja nie mówie źle o męzu stwierdziałam fakt on zawsze idzie na latwizne i daje kase a czasem bym chciała żeby sie postarał - ale tak jak pisałam i tak go nie oddam :)

mama05: to podniosłaś mnie na duchu ja coś czuje że u nas chrzcin też nie będzie ale troche boje sie reakcji rodzinki :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry