reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc dziewczyny
Mam taki problem,czy zaobserwowała któras z Was u siebie po zajsciu w ciąże przyspieszone bicie serca??Ja mam 17 dzien cyklu,owulacja była 10 lub 11 dnia.Od 2 dni zaobserwowalam u siebie szybsze bicie serca,zmierzyłam ciśnienie i jest ok,ale puls 90 a nawet dochodzi do 100:((

reklama
Dzień Dobry Kochane...

Sol trzymam kciuki za obronę będzie dobrze!!! Wiem co czujesz ja też się męczę żeby zaliczyć ten za***** 2 rok do końca:wściekła/y:

Krakowianka ja wieczorami też się tak męczę:zawstydzona/y:

Mama trzymam kciuki za Ciebie i Toma!!

Mary to też trzymam mocno &&&&&

Zastanawiałam się czemu mi się tak ciężko oddycha ostatnio jak jestem w domu... a to chyba przez tego grzyba:-:)-( Wczoraj przyszedł teść i powiedział, że mamy szukać sobie mieszkanie na wynajem i w przeciągu dwóch tygodni się stąd wynosić. W tym czasie to wyremontujemy tak byle jak i sprzedajemy. W trakcie wynajmu mamy szukać mieszkania do kupna... I wynosić się stąd jak najszybciej... Normalnie śmierdzi w całym mieszkaniu a w łazience jakimś szambem:-:)-:)-( co jest dla mnie straszne kiedy mam mdłości cały czas:-:)-:)-(

MALAMI- ja bylam w ciąz 3 razy ,ale nie zwrocilam uwagi na to...nie pomoge..
MYSIA- dzieki...
KRAKOWIANKA- dziekuje ,tez mam nadzieje,ze witaminy pomogą...

KATH-DO DZIELA!!!!!!!!!!!!!!!!! super ze macie zielone światelko!!!!!!!!!

Seergevna kochana ale fajnie, zmieniliście szybko czas staranek jak Marylka z mężulkiem :-):-):-)
Ewcia
[*] dla Maciusia :-:)-:)-:)-( Musiało Ci być bardzo ciężko wczoraj, lecz pamiętaj - masz męża i nas i sama nie jesteś :tak::tak::tak: i wierzę, że doczekasz się upragnionego maluszka

Ja mam weekend - przedwczesny, bo urlopik mam na dziś. :-):-):-)

MALAMI- no moze to stres...nie masz wyjscia trzeba czekac kilka dni i sie wyjasni.a kiedy termin na @ ???

PYSIA- cześć ślicznotko:));-)fajnie,ze juz masz weekend:tak:

ja gotuje obiad a Tomi z Domisiem na gorze-walczą z ukladaniem klocków:-D

malami - odpiszę by nie było, że znowu olewamy: ja nie zaobserwowałam podobnego objawu

mama - nie ma odpuszczania! wierzę w Was i wszystkie starające się - uda się! musi się udać!

sol - &&&&&& za obronę

a my dzisiaj mamy rodzinny wypad do kina na "ŻÓŁwika Sammy" :):):)

Ostatnia edycja:
Witam się:) Jeszcze nie nadrobiłam co naskrobałyście...widziałam tylko, że MAJQUA idzie dziś do kina:) ja też chcę!!!:)nawet na żółwika:)
Byłam dziś na badaniach na betę i boreliozę...mam stresa jak nie wiem:(a wyniki betki dopiero w poniedziałek:((ciekawe czy coś wyjdzie... chyba się wykończę...a w poniedziałek pójdę chyba do lekarza bo to już właściwie 5ty tydzień...tylko jeszcze nie wiem jak to zrobić by wyjść z pracy w godzinach pracy...

SOL nie wieszaj się bo zdasz napewno! Pomyśl sobie jak Ci dobrze będzie w niedzielę po obronie- bez presji, że to jeszcze przed Tobą.
MALAMI ja nie wiem nic o tych sprawach...
MISIA no to nie zazdroszczę grzybków szafie, bo to niezdrowo i dla Was i dla ciuchów...faktycznie, jak macie tylko możliwość to zmykajcie z tego mieszkania
KATH (mam nadzięję, że nie przekręciłam:) trzymam kciuki za staranka!!!&&&&&&
PYSIA ale Ci dobrze:) tak jak mnie:))

nie pamiętam co jeszcze i komu miałam napisać...

Ostatnia edycja:
reklama
Kyra trzymam kciuki za betkę!!!

Ja Kochane nie długo jadę do dziekanatu... Na 90% biorę urlop dziekański. Mamy dołek finansowy i nie stać mnie teraz żeby tyle płacić za studia a już mam 2 zaległe płatności:-:)-:)-(
Pomyślałam też, że może od nowego roku spróbuję dostać się na dzienne na UW (mam 2 w Warszawie gdzie jest prawo)
Bardzo chcę skończyć te studia ale musimy wyjść na prostą. Może pomogę Miśkowi w rozkręceniu spółki.
Nie wiem mam nadzieje, że nie podejmuję złej decyzji...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry