reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam Kochane!!!!
Ja dzis tylko na moment....chce sie pochwalic beta....dziś 1469:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Gin powiedzał ze doskonale i bardzo się ucieszył, takze 25 pażdziernika zobacze mojego Skarbeńka!!!!!

reklama
kath - to gratki zielonego :-D

kyra - w niedzielę to ja zostanę sama bo M jedzie do pracy :-(

misia - to trzymam kciuki za zaliczenia :tak: a na dziennych z małym dzieckiem Ci będzie naprawdę ciężko :sorry:

monisia - beta suuuuuuper :-D

A my niedawno wróciłyśmy ze spaceru, zjadłyśmy obiad i teraz się moja mama bawi z Karolą a ja staram się nie myśleć o obronach :no: Bo dzisiaj się dowiedziałam ze mój promotor ostro ciśnie na obronach ale że mi to chyba odpuści ostre maglowanie :sorry: Jakby co mam go straszyć że mam termin na listopad :-D W sumie wyglądam prawie na listopadówkę więc :-D Ale chyba zacznę się uczyć od poniedziałku :-p Chociaż z mojej własnej pracy żeby chociaż tu się nie rozłożyć :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MONISIA superowy wynik!!!!!!zazdroszczę:) Ja do poniedziałku dostanę kota:) bo ja ciągle nie mogę uwierzyć, że się udało...no ale dwa testy to potwierdziły...
A jak się w ogóle czujesz przyszła mamo?
SOL :( przykro mi, że Twoj M znów bedzie poza domkiem, ale nawet sama napewno się wyluzujesz:) mozesz sobie np. w nagrodę dzień lenia zrobić:). No i rzeczywiście coś tam poczytaj, żeby sprawić dobre wrażenie, a promotor i tak napewno Cię przepuści, więc się nie martw na zapas:)
MISIA ja na Twoim miejscu też bym chyba wzięła dziekankę...skoro macie cienko z kasą, to moze lepiej troszkę zaoszczędzić, bo się na dzidziusia przyda...studia zawsze mozesz skończyć, a po co ładować na siebie za dużo...

narazie uciekam, więc do zobaczyska :*

Ostatnia edycja:
Wpadam tylko życzyć miłego weekendu ... ja tylko czekam na M i zmykamy do teściów ;-)

Misia, dziekanka rozleniwia, ale w cale nie jest taka straszna :tak: mnie tylko wyszła na dobre ... popracowałam, CV się ładnie wzbogaciło i po studiach bez problemu dostałam pracę (chociaż obrona wciąż wisi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) ... a sporo znajomych miało problemy ...
Monisia, piękna betka !!!!!! mam nadzieję, że moja w poniedziałek będzie podobna ;-)

Mama i wszystkie inne potrzebujące ... to dla Was na owocny weekend !!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-):-)

Dzieki Kochane!!!!
KYRA, JOL - tzrymam &&&&&&&&&&& za wasze betki!!!!!
A ja dziś zabiegana - moja krolewna ma dzisiaj 4te urodzinki - zaraz przyjda goście wiec ja z wielkiego doskoku!!!!
I dla Wszystkich które potrzebują ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam się popołudniowo.

szczęśliwa bo po pracy i już piątek, i dwa dni oddechu :D mężuś kawe robi. czekam na wtorek, bo mam drydnac i sie dowiadywać czy są już wyniki. dziś czuje, ze jakby były staranka to coś by mogło z tego być, ale ten diabelski zakaz wrrrrrrrrrrr.
jutro mam gości, przyjedzie mama do mnie z siostrą moją i dzieciaczkami :)

monisia - to wszystkiego najlepszego dla czteroletniego szkraba :-D

A ja się zdrzemnęłam chwilkę a moja mama się wybawiła z Karolą :sorry: A przed chwilą zrobiłyśmy babeczki z konfiturą wiśniową - ciekawe co z tego wyjdzie :-p Za 20-30 min będzie można jeść :-p

Dobry wieczór Kochane.
Jestem u Mamy i chyba zostanę dopóki czegoś nie wynajmiemy... Smród w mieszkaniu jest nie do wytrzymania:-:)-(

reklama
czesc kochane :):) miałam dzisiaj wizytę :) maluch dał posłuchać serduszka przytyłam znów 2 kg wiec jestem na plusie już 9 kg :) kurde jutro rzekomo zaczynam 28 tydzień a lekarz mi wyliczył i nawet pokazał na tym ich kółeczku ze jestem w 29 tygodniu jak to możliwe ?? licze na wszystkie sposoby i wychodzi 28 :/ ......

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry