reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewciu sliczny i wzruszajcy filmik...az mi sie lezka zakrecila jak obejrzalam....
Nie wiem co napisac.Mysle ze Macius wrocil do Ciebie pod postacia kruszka ktorego teraz nosisz pod sercem bo widzial jak bardzo za nim tesknicie! Tulam do serducha :*

reklama
Hejo :)

Wpadłam na chwilkę sie przywitać i zaraz do pracki lecę.

ewcia filmik prześliczny i strasznie wzruszający ... :)

Więc miłego dnia wszystkim życzę i zmykam papa;)

wisienka - kciuki &&&&&&&&&&&&&&:tak:

zapmarat i sol - wypiłam pół butelki wina i co ... i jajco ! mąz ma w piątek badanie .... ajutoooooooooo !!! Nie moge go zmolestwoac !!! :eek:

czemu tak trudno zajsc mi w ciążę - a może ja się na matke nie nadaje ?:crazy:

Kopnąć w dupę to chyba mało :dry: Kobito - nadajesz się na matkę :tak: Nigdy sobie nie wmawiaj że jest inaczej. A może ty się psychicznie już blokujesz? wiesz ze jak się czegoś bardzo chce to ni w kij nie wychodzi? Albo wina męża :sorry: Poczekajcie na wyniki i zobaczcie jakie są alternatywy - bo jeśli u niego wszystko ok to ty się blokujesz :sorry: Miśku kolorowy - będzie dobrze tylko nie myśl o tym 25h na dobę :sorry:

Witam się z rana. Moje dziecię już mi marudzi, na dworze zimno a mi się wszystkiego odechciewa :-( M już prawie na miejscu i za 15 min zaczynają robotę :dry: A ja chcę go tutaj a nie tam :-(

Witam dziewczyny znowu po przerwie ...

miałam w ogóle nie zaglądać na forum dopóki nie skończę pisać magisterki, ale nie wytrzymałam :zawstydzona/y:

w poniedziałek zobaczyliśmy na teście 2 krechy ... druga blada, ale jednak była :-) dla pewności zrobiłam betę i wyszła ładna, więc wszystko wskazuje no to, że będzie nasz upragniony, drugi bobas !!!

także chyba moja kolej na fluidki
~
~~
~~~
~~~~
~~~~~ ...

Sol, widzę, że u Ciebie będzie druga dziewczynka !!!!!!!! super !!!
ewcia (*) dla Maciusia ... filmik chwyta za serce !!!
jaewa, powodzenia w poszukiwaniu chatki !!!
monia26, super, że masz dobre wyniki i &&&& żeby @ jednak nie przyszła !!!!!!!!!
szczęśliwa, ooo ... u Ciebie widzę dzidziuś też się ujawnił !!! gratuluję syneczka :-) a brzusio śliczny !!!!!! i jaki już duży :rofl2:

tyle doczytałam ... a teraz zmykam, bo mała wzywa do zabawy ;-)

JoL - GRATULACJE :-D

ewcia - filmik wzrusza serce :tak:

Nic mi się nie chce :dry: Karola bajkę ogląda a ja tu siedzę gdzie pustki świecą :-( Nawet na spacer nie ma chwilowo jak wyjść bo zaledwie kilka stopni jest i wiatr gwiżdże jak nie wiem :-(

Ewcia - ja też obejrzałam filmek i się popłakałam. Piękną pamiątkę zrobiłaś, Twój ból jest niewyobrażalny dla mnie...Ściskam...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry