reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej, hej :)

Co u was? U mnie Patryk śpi, Adrian z kolegami na piłce, a ja siedze przy laptopie z herbatką i odpoczywam po całym dniu :)

reklama
monisia - luteina działa w ciąży tak jak organizm tego potrzebuje :tak: Jak odstawisz to nic się złego nie stanie - plamienia nie będzie bo hormony ciążowe je zablokują :tak: Przy niedoborze lutealnym (1 na 100 kobiet) jest ona wskazana bo utrzymuje niejako poziom tego hormonu ale normalnie nie przeszkadza i nie koniecznie musi pomagać - jeśli poziom progesteronu jest odpowiedni - organizm luteinę po prostu olewa :-) A w kolejnych ciążach jak ja sobie poczytałam to wszelkie odczucia mogą być wyraźniejsze niż w pierwszej bo w pierwszej ciąży nie zwraca się na nie uwagi a teraz organizm już wie co na rzeczy, macica pamięta poprzednią ciążę i wszystkie rozciągania, napięcia mięśniowe są bardziej odczuwalne :tak: Kopniaki później też :dry:

My właśnie wróciłyśmy od mojej mamy. Ja sobie banana i jabłko zafundowałam na kolację bo dupa rośnie a owoce są przynajmniej zdrowe :-p Ale jak u mamy poczułam pieczarki duszone z cebulką to nie mogłam sobie odpuścić :no: ślicznie pachniało i jeszcze lepiej smakowało :-D Jutro wraca M rano a wieczorem mam wizytę o 20.45 więc jak o 21 wejdę to będzie ok a wrócimy pewnie kole 22 więc dopiero wtedy zajrzę bo chcę się moim miśkiem nacieszyć póki mogę :sorry: Dobrze że moja mama zostanie z młodą w domu :-)

nagapalma my jeszcze nie zaczelismy staranek, zaczynamy za 3, 4 msc jak dobrze pójdzie. A jak u was? :)
Masz racje, ruch dość słaby, każdy pewnie wieczór z rodzinka spędza.

Oj marudzicie - ostatnie dni ładnej jesieni - trzeba korzystać z pogody a nie siedzieć w domu przed komputerem :tak: Ja też dzisiaj łaziłam aż mnie teraz wszystko boli :dry:

musia - a czemu tak późno?
palma - kończ antybiotyk to sama nam tu znikniesz żeby molestować męża :-D

Sol tak jakoś sobie postanowiliśmy, żeby między 2 dzieci było około 2 lat róznicy, pozatym musze zgubić zbędne kilogramy :) Strasznie chciałabym namówic męża, zeby to już było, ale on jest niezłomny. :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry