reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka ze mnie to jest leniuch a nie gospodyni:-)
pyziunia ja nigdy nie mialam zadnego plamienia wiec ci nic nie doradze.a jak sie czujesz? boli cie cos?

dziekuje jeszcze raz:-)
napewno bede probowac.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pyzunia kochana nie myśl tak to napewno nic poważnego ja trzymam wszystkie kciuki nawet te u nogi - przez co dziwnie chodze :):), kurcze ja nie mam pojęcia, mama05 może Ty wiesz albo jakaś inna laseczka?? powiedzcie pyzuni bo nam się biedactwo stresuje, a przecież nie może
no a mnie dziś na redsa wzieła ochota i kupiłam mła buteleczke i z mamą rozlałam :):)

ciasto gotowe-ZAPRASZAMKOCHANE:tak::tak:PYZUNIA- jesli Cie brzuszek nie boli to wszystko OK-a jesi boli to dzwon do ginek!! poprostu przez pierwsze 2,3 m-ce ciazy w dniach kiedy powinna byc @ moze wystapic delikatne,ale delikatne plamienie-dlatego jesli Cie nic nie boli to sie za bardzo nie stresuj,oszczedzaj sie kilka dni i bedzie si-tak mi mowil moj ginek.a ja po poronieniu estem wiec wyczulona na to bylam!!!!!!!!

Wiolka no teraz jak mama Ci takie przepisy podesłała to już nie masz wyjścia musisz zacząc gotować dla małej i pochwal się potem czy wcinała , na pewno będzie wciągać asz jej się uszy będą trzęsły :):):)

WIOLKA-do tych ziemn.march.i piert.dodaj na przemian raz 1 rozyczka kalafiora,raz 1 brokula raz lyzka groszku i zobaczysz jaka oszczednosc bo te mrozonki na ktore wydasz 12 zl starcza Ci na 2,3 tygonie a za taka kase to kupisz 3 sloiczki.

witam się wieczorową porą:-).mała pije mleczko i baje ogląda,a mąż pojechał po jakis film,także niedługo muszę zmykać.
pyzunia nie denerwuj się,może jakieś małe naczynko tak coś delikatnie się naderwało?ale jak masz być spokojniejsza to jedź na pogotowie
marylka,mama05 coś z tymi bliźniakami jest na rzeczy,ale by były jajka,jak by się sprawdziło:tak::-D
wiola ja też sama gotowałam zupki i pakowałam w plastikowe pojemniczki i zamrażałam.miałam taki obiadek na 3-4 dni:tak:

kurcze właśnie dzwoniłam do swojego ginka zeby umówic sie na prywatna wizyte mówie ze moze przyjąć mnie dopiero za tydzień i powiedziałm mu ze mam delikatne plamienie koloru jasnorózowego a on stwierdził ze jak bedzie sie nasilało to zebym pojechała do szpitala:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Wiolka. to teraz bedziesz zupki robic corci,ze hej. w domu tEz mam bobasa i tez nie kupuja sloiczkow tylko robione zupki i mala sie zajada

co do wróżek : to było zanim zaszłam wciążę, moja kumpela wysyłala sms-y do tych wróżek na nr 7..... i mówiła ,że jej się sprawdza.ja sie z tego śmiałam,a ona jak poszłąm do kibelka wysłała z mojego tel sms-a z pytaniem kiedy zajdę w ciążę.wkurzyłam się jak niewiem.no i ta "wróżka" odpisała,że w ciągu 8 m-cy na pewno nie zajdę,a jak się okazało potem jaieś 2 tyg po tym sms-ie byłam w ciąży.tylko dowiedziałam się w 6-tym tyg.także ja bym zbytnio nie wierzyła,a poza tym nawet nie chciałabym wiedzieć za dużo,po co mam się stresować

kurcze właśnie dzwoniłam do swojego ginka zeby umówic sie na prywatna wizyte mówie ze moze przyjąć mnie dopiero za tydzień i powiedziałm mu ze mam delikatne plamienie koloru jasnorózowego a on stwierdził ze jak bedzie sie nasilało to zebym pojechała do szpitala:-:)-:)-:)-:)-:)-(
ja bym tak zrobiła dla świętego spokoju:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pyzunia: będzie dobrze zobaczysz ja trzymam kciukasy jak nie wiem, pewno jest tak jak mama mówi że takie małe plamienie nic poważnego, napewno, inaczej byc nie może ja nie pozwalam a mnie się wszyscy boją :) takiego czuba :) nie martw się odpocznij i może nie rób goRĄCEJ DŁUGIEJ KĄPIELI TYLKO JAK COŚ SZYBKI PRYSZNĆ nie wiem czy to majis wpływ - ale coś mi się o uszy obiło, a w razie czego to do szpitala prędko ale ja wierze w to że nie będziesz musiała :)

pysia: no widze że ty trenujesz już z obiadkami, ja też będe chciała gotować sama głównie ze względu na kase a poza tym mamy ogródek pod domemi i zbiory zamrażamy także nawet mrożonek nie musze za dużo kupować w razie czego :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry