reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czesc Kobiety :))
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za Te, które testują :)
Nie nadrobię już Was, więc nie wymienię, przepraszam
Rozwaliło mnie jakieś przeziębienie, mam katar, gorączkę, chyba dlatego @ spóźnia się 3 dzień.. nie chce robic testu, nie lubię patrzeć na jedną kreskę ;(

Matko i corko!

Padne do tej 22.oo! :szok::eek: Maaaaasa ludzi, masa roboty dzis. Wybaczcie, ze nie nadrobie! :zawstydzona/y:
Buziam Was i chyba do jutra!

Majqa - ja też się podziwiam, ale dwa razy w ciągu jednego cyklu pojedyncze kreski, by mnie dobiły ;/
Mam wszystkie objawy jak na @, więc może przyjdzie ;P

Witajcie. :*

EWELINA - OOOOGROMNE GRATULACJEEEE! :D Bardzo, bardzo się cieszę! :) Uważaj na siebie. :*

Jaewa
- myślę, że się musisz po prostu gina poradzić co do tej Japonii...

Lilou - trzymam kciuki, żeby krwiak się szybko wchłonął! Leż i na pewno wszystko będzie dobrze.

Jsorbek - no to życzyć Ci przed jutrem dziewczyny czy chłopaka? :)

Sol - oj, współczuję Ci takiej wizyty u dentysty... :( :*

Create
- jak już jest 3 dni po terminie, to ja bym zatestowała. ;) Trzymam kciuki. :*

reklama
My z mężusiem popijamy sobei szampanika którego dostaliśmy na rocznicę ślubu. Póki jeszcze mogę. Weszłam tylko na chwilę, bo wypalam płytkę z filmem, żeby pooglądać. Taką komedię romantyczną, która kocham. No a potem będziemy działać ;)

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie staraczki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry