reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Wszystkim ;)
Dzięki za odpowiedz :*
Co do tego foliku, to ja nie biorę samego, tylko jest 18 witamin i minerałów razem z folikiem i jest napisane, że jego jest 400(dziwny znaczek)g :p
Ja też widziałam, ten folik o którym mówiłyście, ale zdecydowałam się na ten, myślę, że narazie wystarczy;)
Zauważyłam, że pustki... ale ja będę z Wami do końca, mówię Wam :D

ps. mnie kusi żeby zrobić drugi test, @ dwa dni się spóźnia, ale nie mam żadnych objawów.
Wolę nie robić, nie lubię patrzeć na negatywne :p

Ostatnia edycja:
reklama
sol moja siostra też nosi soczewki ,ale jak widziałam jak je zakłada jakoś mi ten pomysł odszedł od razu bo nie lubię grzebać palcami w oczach a chciałam mieć inny kolor tylko :-) Ale zapewne w Twoim przypadku to komfort widzenia w pełni ;-) Moja siostra też ma podobną krzywiznę. I bez szkieł czuje się ślepa :-)

Mam nadzieję ,że jak będę miała 40lat też będą mnie odmładzać :-)

SOL- dzieki za &&&&&-wszytskie sie przydadza i te ssące też :)
CREATE- pewnie,ze bedziemy do konca-jeszcze jest 7 miesiecy 2011 roku wiec moze sie zalapiemy...
ja Ci na temat testu nie doradze-moj wyszedl pozytywny i wiesz co bylo dalej,jak nie bedzie @ jeszcze dzien czy 2 to lepsza bedzie beta..

MARY-BETH- przyjemności w pracy i myśle...

Ostatnia edycja:
ja juz po obiadku
zaraz włoski wysuszę i na wizytę do dermatolog

jeśli chodzi o objawy - typowe dla @, dlatego też nie doszukuję się ich - czas pokaże :)

marcyś - moja mama ma 50 na karku a wygląda na max 40 :-D Więc skoro mnie już odmładzają to może ... może :-D Najbardziej rozbraja mnie fakt że przed 18-stymi urodzinami większość moich znajomych spoza szkoły twierdziło ze jestem studentką - w jednym pubie barman mnie zaczepiał jak miałam 15 lat - co studiuję i czemu on na tym samym kierunku nie jest :-D Dopiero po pełnych urodzinach powiedziałam mu prawdę - mina bezcenna :-D

mama - te ssące to takie wiesz :-D malutkie ale kraczące :-D

maryla - zamelduj się czy jesteś kobitko :-)

No tylko nie wiem jak to tu wygląda, ale się dowiem :)
Teraz mam dwie nocki, wiec z testu nici, ale za dwa dni jak nie bedzie @ to testuje ;P
Już wolę, żeby byla bo chce zacząć drugi mc starań :)
W ogole.. Marcepanku, prześliczne Maleństwo :)
Dopiero teraz zobaczyłam :p

Marcepanek - przynajmniej miałam ubaw :-p A ciekawe jaką mój promotor zrobi minę na obronie jak mnie zobaczy pod koniec 6-go miesiąca :-D Mam nadzieję ze nie ucieknie :-p

U mnie Emilka sobie właśnie fika wesoło :tak: Jeny żeby mnie ta skóra tak nie swędziała :sorry:

reklama
Cześć Dziewczynki :-) nie było mnie trochę bo mam dużo pracy ale podczytuję Was w wolnych chwilach
Monisia po prostu działajcie ;-) z tym śluzem to nigdy nic nie wiadomo, ja słyszałam tylko, że powinien być ciągliwy i przeźroczysty, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mama tulam Cię bardzo mocno i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za następny cykl, mam nadzieję, że możesz iść na żywioł, czy musisz się pilnować z przytulankami? Bo wiesz, ja się nie znam na tych wszystkich lekarstwach :sorry:
Majqa widzę, że i u Was będą przytulanki :-)

Fajnie, że już możecie się starać, ja jeszcze muszę czekać trzy tygodnie :-(
Sorbus nie wiem czy mogę tak do Ciebie "mówić" :zawstydzona/y:, nie martw się, może naprawią to urządzenie i zadzwonią że zapraszaja na USG :tak:
Marcepanek wyglądasz super :-):happy: A dzidzia wygląda przecudnie, taki słodki widok :-)

SOL Created Witajcie dziewczynki :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry