- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Witaj!!! Rozgosc sie!!!!:-)Witam Dziewczyny:-)
Mam nadzieję, że zostanę mamą w 2011 r.
okres spóźnia mi się 5 dni, jutro mam zamiar testować
Jestem mamą 7-miesięcznej Hani, niektórzy się dziwią że tak szybki chcemy drugiego dzidziusia. Ale zawsze chciałam dzieci z mała różnicą
Więc trzymajcie kciuki
Pozdrawiam;-)
Trzymam &&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze testowanko!!!!!!
E
Ewcia_822
Gość
Cześć kochane dziewczynki
Nie wiem czy mnie pamiętacie, pewnie mama05 mnie skojarzy bo ja też o 3 pociechę się starałam
Dzisiaj idziemy na USG i mam nadzieję, że maleństwo pokaże co tam się ukrywa w moim brzuszku
Życzę Wam kochane staraczki abyście mogły jak najprędzej poczuć się szczęśliwymi przyszłymi mamami
Przesyłam moc fluidków ciążowych ))
Nie wiem czy mnie pamiętacie, pewnie mama05 mnie skojarzy bo ja też o 3 pociechę się starałam
Dzisiaj idziemy na USG i mam nadzieję, że maleństwo pokaże co tam się ukrywa w moim brzuszku
Życzę Wam kochane staraczki abyście mogły jak najprędzej poczuć się szczęśliwymi przyszłymi mamami
Przesyłam moc fluidków ciążowych ))
josephine jeszcze nie wiem mój K jak kiedyś rozmawialiśmy to niechciał znać płci i ja chyba też ale teraz jestem ciekawa co tam mam w sobie i chyba nie wytrzymam do porodu i coś mi sie zdaje że to synek choć nie wiem czemu
oki wydaje ci sie pewnie przez ta chec na miecho hehehehhee
magda*** witj zycze owocnych staranek!
Ostatnia edycja:
krakowianka85
Fanka BB :)
Mary-beth - naprawdę ogromnie mi przykro, że tak wyszło... Którą napisała, że to mogła być ciąża biochemiczna... też mam takie odczucie... Pomimo tych przeżyć życzę Ci, żebyś miała dobry dzień w pracy. :* I żeby w następnym cyklu się udało.
Ewelina - no taką właśnie miałam nadzieję, że będziecie z "Adamo" zadowoleni. Eh, zjadłabym sobie tę ich pizzę...
Jaewa - no to obie mamy w tym samym dniu. Tylko ja dopiero o 18:30. To mocno będę za Ciebie kciuki trzymać.
Renna - MUSI być ok.
Monia_55 - taki regał to też trochę nie mój styl, ale widać, że jest porządnie wykonany. I jak Wam tylko do wystroju pasuje, to myślę, że warto licytować.
Magada - witaj. To Ty masz mocne nerwy, jak okres Ci się już 5 dni spóźnia, a Ty jeszcze nie testowałaś.
Ewcia_822 - witaj. Powodzenia na USG.
Ewcia - daj znać szybciutko po USG, co tam u Maleństwa.
Ewelina - no taką właśnie miałam nadzieję, że będziecie z "Adamo" zadowoleni. Eh, zjadłabym sobie tę ich pizzę...
Jaewa - no to obie mamy w tym samym dniu. Tylko ja dopiero o 18:30. To mocno będę za Ciebie kciuki trzymać.
Renna - MUSI być ok.
Monia_55 - taki regał to też trochę nie mój styl, ale widać, że jest porządnie wykonany. I jak Wam tylko do wystroju pasuje, to myślę, że warto licytować.
Magada - witaj. To Ty masz mocne nerwy, jak okres Ci się już 5 dni spóźnia, a Ty jeszcze nie testowałaś.
Ewcia_822 - witaj. Powodzenia na USG.
Ewcia - daj znać szybciutko po USG, co tam u Maleństwa.
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dziewczynki - mam pytanko do tych co brały tabsy - czy po odstawieniu tez zaczęły wam wychodzic rózne krostki na twarzy??? ja zawsze miałam nieskazitelna twarz, a teraz wrrr...rózne swiństwa mi wyłażą
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
ewa822- pewnie ,ze Cie pamietam!!!dawaj nam tu znac czy synek czy corka.i prosze o ~~~~~~~~~~~~~~~~ od potrójnej mamy ...
wrocilam z przedszkola-Domi juz w domu,ja mam nerwy wiec licze,ze @ przylezie dzis lub jutro.
MONISIA- mi nic nie wylazilo..
wrocilam z przedszkola-Domi juz w domu,ja mam nerwy wiec licze,ze @ przylezie dzis lub jutro.
MONISIA- mi nic nie wylazilo..
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: