reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam Dziewczyny:-)
Mam nadzieję, że zostanę mamą w 2011 r.
okres spóźnia mi się 5 dni, jutro mam zamiar testować
Jestem mamą 7-miesięcznej Hani, niektórzy się dziwią że tak szybki chcemy drugiego dzidziusia. Ale zawsze chciałam dzieci z mała różnicą
Więc trzymajcie kciuki
Pozdrawiam;-)
Witaj!!! Rozgosc sie!!!!:-)
Trzymam &&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze testowanko!!!!!!

Cześć kochane dziewczynki :)

Nie wiem czy mnie pamiętacie, pewnie mama05 mnie skojarzy bo ja też o 3 pociechę się starałam :)

Dzisiaj idziemy na USG i mam nadzieję, że maleństwo pokaże co tam się ukrywa w moim brzuszku :)

Życzę Wam kochane staraczki abyście mogły jak najprędzej poczuć się szczęśliwymi przyszłymi mamami :)

Przesyłam moc fluidków ciążowych :)))

josephine jeszcze nie wiem mój K jak kiedyś rozmawialiśmy to niechciał znać płci i ja chyba też ale teraz jestem ciekawa co tam mam w sobie :) i chyba nie wytrzymam do porodu i coś mi sie zdaje że to synek choć nie wiem czemu :)

oki :) wydaje ci sie pewnie przez ta chec na miecho hehehehhee :)

magda*** witj :) zycze owocnych staranek!

Ostatnia edycja:
Mary-beth - naprawdę ogromnie mi przykro, że tak wyszło... :( Którą napisała, że to mogła być ciąża biochemiczna... też mam takie odczucie... Pomimo tych przeżyć życzę Ci, żebyś miała dobry dzień w pracy. :* I żeby w następnym cyklu się udało.

Ewelina - no taką właśnie miałam nadzieję, że będziecie z "Adamo" zadowoleni. :) Eh, zjadłabym sobie tę ich pizzę... ;)

Jaewa - no to obie mamy w tym samym dniu. :) Tylko ja dopiero o 18:30. To mocno będę za Ciebie kciuki trzymać. :)

Renna - MUSI być ok. :)

Monia_55 - taki regał to też trochę nie mój styl, ale widać, że jest porządnie wykonany. I jak Wam tylko do wystroju pasuje, to myślę, że warto licytować. :)

Magada - witaj. :) To Ty masz mocne nerwy, jak okres Ci się już 5 dni spóźnia, a Ty jeszcze nie testowałaś. ;)

Ewcia_822 - witaj. :) Powodzenia na USG. :)

Ewcia - daj znać szybciutko po USG, co tam u Maleństwa. :)

Dziewczynki - mam pytanko do tych co brały tabsy - czy po odstawieniu tez zaczęły wam wychodzic rózne krostki na twarzy??? ja zawsze miałam nieskazitelna twarz, a teraz wrrr...rózne swiństwa mi wyłażą:angry:

Krakowianka- pewnie, że dam :))
Mam nadzieję, że z wodami będzie ok...
Bo z serduszkiem nie ma innej opcji, aby biło jak dzwon :))

Monisia
- nie brałam, więc nie pomogę ;)

Monisia ja brałam 3 lata i nie zauważyłam, żebym miała jakieś specjalne wypryski. Ot tak zwyczajnie i w ilości jak zwyczajnie. Może u Ciebie zmiana gospodarki hormonalnej spowodowała te wypryski.

reklama
ewa822- pewnie ,ze Cie pamietam!!!dawaj nam tu znac czy synek czy corka.i prosze o ~~~~~~~~~~~~~~~~ od potrójnej mamy ...

wrocilam z przedszkola-Domi juz w domu,ja mam nerwy wiec licze,ze @ przylezie dzis lub jutro.

MONISIA- mi nic nie wylazilo..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry