reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary koniecznie napisz jak tylko bedziesz znała wynik. Ja cały czas &&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam!! A z pracą to fajnie. Ciężko teraz o jakieś sensowne zajęcie.

reklama
Cześć Mary:)
Oby pracka była fajna:) I daj znać od razu jak będziesz miec wyniki! Mam nadzieję że jest fasoleczka:))

Monia - dzięki, kochana! Praca ta sama co w wakacje. :tak::-) Więc fajnie, bo się tam przyzwyczaiłam. Ale chyba będzie to jakaś mała część etatu, więc i tak muszę coś poszukać żeby więcej było...

MARY-BETH- dziekuje i powodzenia w pracy a z ta beta to normalnie.......ja juz bym po scianach chodzila z nerwow..

Dzięki! No, ja tylko dzięki temu, ze weekend zajęty mieliśmy jakoś wytrzymałam. Ale nadal nie dzwoni! :szok::no::no: A ja się boję, bo test powtórzyłam - nagatywny!!! Plamienie mam 3 dni - słabiutkie, śladowe, ale jest! :baffled: Nie wiem, co robić!

MARY-BETH, dołączam się do &&&&&, a ile jesteś po terminie??? Bo wiesz, czasem plamienia, zwłaszcza nie czystą krwią tylko takie rdzawe to moszczenie sie zarodka, więc....

MARY-BETH, dołączam się do &&&&&, a ile jesteś po terminie??? Bo wiesz, czasem plamienia, zwłaszcza nie czystą krwią tylko takie rdzawe to moszczenie sie zarodka, więc....
Dziękuję, kochana z całego serducha!
@ powinna być 10 wrzesnia, więc 10 dni po terminie. Plamień to ja chyba w zyciu nie miałam! :szok: Także martwi mnie to. Teraz już tylko zostało poczekać na wynik bety... :nerd::baffled: A ginka nie dzwoni!!! :szok:

Ostatnia edycja:
MARY-BETH, stawiam na Kruszka, a plamienie to zagnieżdżanie się zarodka! A robiłaś test??? Bo 10 dni to już dośc długo...i test powinien elegancko wyjść :-) koniecznie daj znać, jak betka pięknie przyrosła!!!! :-D

MARY-BETH, stawiam na Kruszka, a plamienie to zagnieżdżanie się zarodka! A robiłaś test??? Bo 10 dni to już dośc długo...i test powinien elegancko wyjść :-)

Ewelinka - robiłam chyba z 15 testów!!! :szok: W środę 2 mi wyszły pozytywne, ale słabe kreseczki (zamieściłam tu fotkę, ale nie pamiętam, która strona). A wczoraj powtórka - i negatywny!!! :szok::no::sad::sad::sad::no2::no2::no2::no2: Już nie wiem, co to może oznaczać!

Ewelinka - robiłam chyba z 15 testów!!! :szok: W środę 2 mi wyszły pozytywne, ale słabe kreseczki (zamieściłam tu fotkę, ale nie pamiętam, która strona). A wczoraj powtórka - i negatywny!!! :szok::no::sad::sad::sad::no2::no2::no2::no2: Już nie wiem, co to może oznaczać!

Kurcze, to faktycznie nieciekawie. Zatem czekaj cierpliwie na wyniki bety. Może zadzwoń, to dowiesz się wcześniej (?). Ja trzymam kciuczki najmocniej jak potrafię...

MARY- a nie mozesz sama do Niej zadzwonic-przypomniec sie-jest taka godzina ,ze na pewno juz wyniki sa...probuj zadzwonic..ja tez trzymam &&&&&&&&&& Ty wiesz..

Dzięki, kochana! Wiesz, że ja tez moco za Was trzymam kciuki!!! I wierzę, ze Wam się uda!

Zadzwoniłam - odebrała recepcja. Ginka dostanie wiadomość, ze dzwoniłam i ma oddzwonić. Wynik nie był jeszcze przez nią potwierdzony. Tak mi powiedzieli. :szok::szok: Boże, człowiek siedzi jak na szpilach cały weekend, a im się nie spieszy!

Ginka zadzowniła. Beta negatywna... Boże kochany, i znów to samo... :no2::no2::no2::no2::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry