reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Misia - dziekuje .... :):) właśnie tak jak chciałam marzyłam tak mam :):) mogę spać spokojnie bo wiem ze maluszek zdrowy :):) i ładnie rośnie :)

MARYLKA- nie ma sprawy-jak w piatek nie wyjdzie(choc baaaaaaaaaaardzo mocno zaciskam &&&&&& zeby sie udalo) to nie ma sprawy moge Ci wyslac CLO:tak:

MISIA- niedlugo Tomi bedzie;-)

SOL- no zycze ,zeby wena wrocila i zebys tam cuuudo zdzialala!!i dziekuje za suwaczek.

SZSZĘŚLIWA- ja tez plakalam po usg jak dowiedzialam sie plec-wtedy dzidzia staje sie jakby bardziej realna:tak:duzy facet z Niego:tak::-D:-D:-D:-Dimie zostaje czy bedziesz cos zmieniac???;-)

Hej Laseczki:)
Wpadlam na kawusie:)

Szczesliwa gratuluje zdrowego, duzego synusia:)
Same pozytywne wiesci widze;)

Mamcia jeszcze raz ogromniaste gratulacje Slonce:)
Czy ja dobrze wyczytalam ze Tom jeszcze nie wie??

Edit
Widze ze tu sie cosik pusto zrobilo..
No nic, ja to zawsze mam takie szczecie...:(
Lece z piesiem a potem sprzatansko...
Scickam Was Laseczki:*

Ostatnia edycja:
Szczesliwa - Gratuluje Chłopca :)

Gosiek - Witaj z nami, ja też mam miesiąc strania za mną :p

Pszczółka - No, ja wytrzymuje, pracuje z samymi anglikami, nie śmieszy mnie ich poczucie humoru, ale daje radę, jeden Polak mi został :p Na dodatek sami faceci, jestem jedyną kobietą.

Monia - Ja testuje dopiero .. sama nie wiem ,@ powinna być 21, więc chyba 22 jak nie dostanę :p Teraz może zrobiłam za szybko, więc wolę się wstrzymać.

Witam wszystkie Nowe Panie ;)
Mnie tak zmogło, że nie mogłam się obudzić, a teraz wstałam z ogromnym bólem głowy. Idę zaraz bigosik odgrzać, bo głodna się zrobiłam.
Buziaki :)

Sol - ja myślę, że faktycznie taka po prostu moja uroda... ;) Zadzwonię jutro do lekarki, zobaczę, co powie. Dzięki. :*

Misia - za 3 strony temu pisałam Ci kotowego posta, poszukaj. ;) Znowu nie widzisz, co do Ciebie piszę. :p ;)

pralinka - ja jestem :-D Tylko że podczytuje bo mam dodatkową robotę :-D
mama - oby :-D

A ja właśnie skończyłam sprzątać rozpierduchę którą wyszykowała Karola w swoim pokoju. A Karola udaje że gada przez telefon zabawkę :sorry:

JUTRO DOTRZE MÓJ KOMPLECIK DO SALONU :-D Pięć 10kg paczek :-D Oj bidni będą panowie jak się dowiedzą że muszą to wnieść bo sorry ale ja nie zejdę im pomóc :-D Ciekawe czy wniosą bo z tego co widziałam to mają tendencję do zadzwonienia do człowieka że paczka jest i zostawiają tam gdzie wypakują - staną samochodem i sam sobie radź :dry: No nic zobaczymy jutro nie ma co się martwić na zapas :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry