- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Misia - dziekuje .... właśnie tak jak chciałam marzyłam tak mam mogę spać spokojnie bo wiem ze maluszek zdrowy i ładnie rośnie
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARYLKA- nie ma sprawy-jak w piatek nie wyjdzie(choc baaaaaaaaaaardzo mocno zaciskam &&&&&& zeby sie udalo) to nie ma sprawy moge Ci wyslac CLO
MISIA- niedlugo Tomi bedzie;-)
SOL- no zycze ,zeby wena wrocila i zebys tam cuuudo zdzialala!!i dziekuje za suwaczek.
SZSZĘŚLIWA- ja tez plakalam po usg jak dowiedzialam sie plec-wtedy dzidzia staje sie jakby bardziej realnaduzy facet z Niegoimie zostaje czy bedziesz cos zmieniac???;-)
MISIA- niedlugo Tomi bedzie;-)
SOL- no zycze ,zeby wena wrocila i zebys tam cuuudo zdzialala!!i dziekuje za suwaczek.
SZSZĘŚLIWA- ja tez plakalam po usg jak dowiedzialam sie plec-wtedy dzidzia staje sie jakby bardziej realnaduzy facet z Niegoimie zostaje czy bedziesz cos zmieniac???;-)
Szczęśliwa25
Mamcia - Imię zostaje jak najbardziej Xavier Kuba ....nioo właśnie jak już wiesz co bedzie to jest tak inaczej
malapralinka
Fanka BB :)
Hej Laseczki
Wpadlam na kawusie
Szczesliwa gratuluje zdrowego, duzego synusia
Same pozytywne wiesci widze
Mamcia jeszcze raz ogromniaste gratulacje Slonce
Czy ja dobrze wyczytalam ze Tom jeszcze nie wie??
Edit
Widze ze tu sie cosik pusto zrobilo..
No nic, ja to zawsze mam takie szczecie...
Lece z piesiem a potem sprzatansko...
Scickam Was Laseczki:*
Wpadlam na kawusie
Szczesliwa gratuluje zdrowego, duzego synusia
Same pozytywne wiesci widze
Mamcia jeszcze raz ogromniaste gratulacje Slonce
Czy ja dobrze wyczytalam ze Tom jeszcze nie wie??
Edit
Widze ze tu sie cosik pusto zrobilo..
No nic, ja to zawsze mam takie szczecie...
Lece z piesiem a potem sprzatansko...
Scickam Was Laseczki:*
Ostatnia edycja:
createdbylove
Szczesliwa - Gratuluje Chłopca
Gosiek - Witaj z nami, ja też mam miesiąc strania za mną
Pszczółka - No, ja wytrzymuje, pracuje z samymi anglikami, nie śmieszy mnie ich poczucie humoru, ale daje radę, jeden Polak mi został Na dodatek sami faceci, jestem jedyną kobietą.
Monia - Ja testuje dopiero .. sama nie wiem ,@ powinna być 21, więc chyba 22 jak nie dostanę Teraz może zrobiłam za szybko, więc wolę się wstrzymać.
Witam wszystkie Nowe Panie
Mnie tak zmogło, że nie mogłam się obudzić, a teraz wstałam z ogromnym bólem głowy. Idę zaraz bigosik odgrzać, bo głodna się zrobiłam.
Buziaki
Gosiek - Witaj z nami, ja też mam miesiąc strania za mną
Pszczółka - No, ja wytrzymuje, pracuje z samymi anglikami, nie śmieszy mnie ich poczucie humoru, ale daje radę, jeden Polak mi został Na dodatek sami faceci, jestem jedyną kobietą.
Monia - Ja testuje dopiero .. sama nie wiem ,@ powinna być 21, więc chyba 22 jak nie dostanę Teraz może zrobiłam za szybko, więc wolę się wstrzymać.
Witam wszystkie Nowe Panie
Mnie tak zmogło, że nie mogłam się obudzić, a teraz wstałam z ogromnym bólem głowy. Idę zaraz bigosik odgrzać, bo głodna się zrobiłam.
Buziaki
krakowianka85
Sol - ja myślę, że faktycznie taka po prostu moja uroda... Zadzwonię jutro do lekarki, zobaczę, co powie. Dzięki. :*
Misia - za 3 strony temu pisałam Ci kotowego posta, poszukaj. Znowu nie widzisz, co do Ciebie piszę.
Misia - za 3 strony temu pisałam Ci kotowego posta, poszukaj. Znowu nie widzisz, co do Ciebie piszę.
S
Sol
Gość
pralinka - ja jestem Tylko że podczytuje bo mam dodatkową robotę
mama - oby
A ja właśnie skończyłam sprzątać rozpierduchę którą wyszykowała Karola w swoim pokoju. A Karola udaje że gada przez telefon zabawkę
JUTRO DOTRZE MÓJ KOMPLECIK DO SALONU Pięć 10kg paczek Oj bidni będą panowie jak się dowiedzą że muszą to wnieść bo sorry ale ja nie zejdę im pomóc Ciekawe czy wniosą bo z tego co widziałam to mają tendencję do zadzwonienia do człowieka że paczka jest i zostawiają tam gdzie wypakują - staną samochodem i sam sobie radź No nic zobaczymy jutro nie ma co się martwić na zapas
mama - oby
A ja właśnie skończyłam sprzątać rozpierduchę którą wyszykowała Karola w swoim pokoju. A Karola udaje że gada przez telefon zabawkę
JUTRO DOTRZE MÓJ KOMPLECIK DO SALONU Pięć 10kg paczek Oj bidni będą panowie jak się dowiedzą że muszą to wnieść bo sorry ale ja nie zejdę im pomóc Ciekawe czy wniosą bo z tego co widziałam to mają tendencję do zadzwonienia do człowieka że paczka jest i zostawiają tam gdzie wypakują - staną samochodem i sam sobie radź No nic zobaczymy jutro nie ma co się martwić na zapas
Szczęśliwa25
Pralinko - dziekuje ..... ide odpocząć troszeczke ....bo emocji mi na dzisiaj wystarczy ....
reklama
Marcepanek
mamuś przepraszam Cię ,że dopiero teraz. Ale kurde wszystko naraz się zwaliło facet od ubezpieczenia się spóźnił i jednocześnie z siostrą wpadł. Potem biegiem po wyniki bo lab mi by zamknęli grrrr
Ale jeśli nadal aktualne to proszę
Zobacz załącznik 284051Zobacz załącznik 284052
Ale jeśli nadal aktualne to proszę
Zobacz załącznik 284051Zobacz załącznik 284052
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: