reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziewczynki:)
A ja znowu w pracy:((( I tak strasznie mi się nic nie chce:((

Jaewa nie martw się kroplami. Jak Sol napisała że nie szkodzą to nie szkodzą:-p
A tak serio to normalne że się zamartwiasz wszystkim czym się da... Przy pierwszej ciąży pewnie większośc ludzi tak ma:) Także glowa do góry:)

reklama
Pewnie slodka Twoja Mała niedługo padnie :)
Ja zza ściany słyszę jak Olisiek płacze, biednej ząbki rosną i strasznie cierpi..
Mialam spać, ale nie mogę :/
Zawsze śpie na brzuchu, a tu szok, bolą mnie piersi jak przed @ :/
ale 10 dni przed, to mi się nie zdarzyło :baffled::baffled:

CREATEDBYLOVE- polecam czopki homeopatyczne Viburcol N-uspokajają,dzialaj przeciwbolowo i przeciwgorączkowo...
chyba mieszkasz za granicą ,ale jak w aptece nie dostaniesz to zakup przez internet.

JAEWA- każda z nas przy pierwszym panikowala-pisz co Cie trapi-razem coś zaradzimy:tak:

MONIA- cześć kochana-wspolczuje soboty w pracy!!mam nadzieje,ze Ci szybko zleci:tak:

SOL- no i o ktorej Ci Karola padla:baffled:matk moje o 20 sami proszą ,ze chcą iść spac a Ty masz "cyborga" w domu:-D:-Da moze Ona sie red buula napila czy coś;-)mam nadzieje,ze chociaz dlugo rano pospicie:tak::tak:

Zuza wstala po 7 a Domi wlasnie przemówil.
ide zrobic sniadanie dla rodzinki i przed 10 wychodze.

dobrego dnia dla wszystkich babeczek:tak::-)

Dziewczynki dziekuje Wam :* i zycze pieknego dnia :)
Ja sie dzisiaj nasprzatalam, napieklam, nagotowalam a potem mnie niefajnie brzuch bolal :(
Juz przeszlo na szczescie. Nie wiecie czy to prawda ze No Spa jest bezpieczna w ciazy?
U mnie jej nie sprzedaja ale mam troche przywiezionej z Polski...Podobno ona ma dzialanie przeciwporonne to prawda?

Monia trzymaj sie w pracy :) Oby Ci dzien szybko zlecial :)
Mama spokojnego dnia Kochana :*

Marylka Kochana witaj! W pracy jestes? Co u Ciebie? Cale wieki sie nie widzialysmy....Wszystko u Ciebie ok? :*

Niom Maryla dawnośmy się nie "widziały":)) Zajęta?

A u mnie w pracy dziś wyjątkowo milo:) Nie ma połowy wrednych bab (pojechały na wycieczkę), druga polowa siedzi u siebie:)) A ja dziś robię tlumaczenie:) Podoba mi się to strasznie:) No i w przyszłym tygodniu chcę pójśc na rozmowę w sprawie kursu dla tlumaczy więc trochę ćwiczonek mi się przyda:))

Miłego dnia:)

dzien dobry

ja tez sie witam na krotko i uciekam... dzisiaj znowu dzien sprzatania.. tymbardziej, ze pogoda nam sie popsula i cos kropi desz znowu... ale cieplo jest, to najwazniejsze...

jaewa- czesc ciezaroweczko :D jak samopoczucie? piersi i podbrzusze moga Cie jeszcze dlugo bolec..ale to minie na pewno na jakis czas ;) mnie na razie boli ale od czasu do czasu, czyli da sie wytrzymac :)

monia- dobrze, ze wsretne babska pojechaly :D przynajmniej masz spokoj... nie ma to jak 'doborowe' towarzystwo w biurze :( ech..

Maggy witaj Kochana, no wlasnie czasami mnie podbrzusze boli...a czasami nic a nic...ta ciaza jakas dziwna jest:szok::-D
No ale jak niektore kobiety nie wiedza ze sa w ciazy do ktoregos tam miesiaca to moze dobrze ze nie maja zadnych objawow?
Ja przyznam bez nich bym sie jakos glupio czula:sorry2:
No a Ty jak sie czujesz? Brzusio wiekszy? Dzidzia rosnie? Kiedys wyslalas fajnego linka do jeansow z Allegro dla kobiet w ciazy. Probowalam cos poszukac ale chyba juz ich nie ma:-(

reklama
Ok Kochane ja spadam, S wlasnie pojechal na lotnisko po naszego goscia.
Milego weekendu.
Buziaki :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry